Mergi direct la conținut »
Andreea Raicu, dezbrăcată. "Nu-mi vine să cred că am avut curajul să le fac și mai ales să le fac publice"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Raicu, dezbrăcată. "Nu-mi vine să cred că am avut curajul să le fac și mai ales să le fac publice"

Andreea Raicu, dezbrăcată. „Nu-mi vine să cred că am avut curajul să le fac și mai ales să le fac publice”

Andreea Raicu apare dezbrăcată într-o imagine dată publicității pe contul său de Instagram. Poza este însoțită de un mesaj al vedetei care a provocat imediat comentarii aprinse în medoiul online.

De Dana Aramă,

„Încă mă uit la fotografiile astea și nu-mi vine să cred că am avut curajul să le fac și mai ales să le fac publice❤️”, a afirmat Andreea Raicu.

„Acest shooting a fost pentru mine. Alături de o echipă minunată mi-am creat o amintire la care să mă uit peste ani și ani… cu siguranță mă vor bucura aceste imagini și ce a fost în jurul lor… Evident nu și aceste comentarii aruncate fără să fie gândite sau mai știu eu din ce alte motive pe care nu doresc sa le dezvolt”, a adăugat fosta prezentatoare de televiziune, făcând referire la reacțiile unora dintre internauți la imaginea respectivă.


„Superbă foto”, „Uneori ai nevoie de curaj ca să te simți femeie”, „Ești perfectă”, „Ai fost și ești o femeie superbă și mă gândesc că dacă nu o femeie ca tine, atunci cine să facă aceste fotografii?”, „Ai un corp frumos”, „Ar trebui să te mândrești cu asemenea pictoriale care îți scot în evidență frumusețea. Ai fost și ești o femeie foarte frumoasă”, „Ești perfectă’, „Dacă aș fi bărbat, astfel de fotografii m-ar incita mai mult decât orice film mult mai extrem”,

Povestea lui Gheorghe Drăguț care a trăit mereu cu moartea la poartă. Cum s-a vindecat de cancerul la ficat
Recomandări

Povestea lui Gheorghe Drăguț care a trăit mereu cu moartea la poartă. Cum s-a vindecat de cancerul la ficat

„De ce unele femei simt nevoia să afișeze o pudoare infantilă și ipocrită chiar în momentul în care afișează nudul, în context sexual sau nu?”, „Nu te-ai pozat în tinerețe și o faci acum! Ești faină, nimic de zis, dar puteai să le ții pentru tine. Ce vrei să demonstrezi?”, „Este cea din urmă armă a femeilor din media, să pozee goale și să le facă punblice atunci când le dispar succesul, popularitatea…”,

„E disperarea aceea când se apropie bătrțnețea’, „Foarte urât! Ți-ai stricat toată imaginea! Nu te caracterizează astfel de poză! Păcat de tine!”,  sunt doar câteva dintre mesajele primite de Andreea Raicu în mediul online.

FOTO: Instagram

Citește și: OPINIE | Fostul șef al SIE Claudiu Săftoiu, analiză dură despre apărarea României în caz de război: Fără sprijinul NATO, țara poate ceda în fața forțelor ostile democrației liberale și libertății

Close
Închide
  Close