MENIU CAUTĂ

Andreea Raicu: „Nu am timp să petrec ore în şir în faţa oglinzii şi, sincer, nici nu simt nevoia”

Distribuie

Considerată una dintre cele mai frumoase vedete autohtone, Andreea Raicu mărturiseşte că nu acordă mult timp îngrijirii fizice şi preferă să-şi îndrepte atenţia asupra întreţinerii spirituale.

„O să râzi, dar nu dedic prea mult timp întreţinerii fizice. La acest capitol sportul este cel mai important şi ocupa un loc privilegiat în agenda mea. M-am obişnuit cu acest stil de viaţă, care îmi dă energie şi mă face să mă simt bine, atât fizic, cât şi psihic, iar acum mersul la sală pe care încerc să-l fac zilnic, şi de cele mai multe ori chiar îmi reuşeşte, este un ritual la care ţin mult şi nu aş vrea să îmi imaginez existenţa fără el.

În rest, nu am timp să petrec ore în şir în faţa oglinzii şi sincer nici nu simt. Chiar dacă sună a clişeu o mare parte din frumuţetea noastră vine din interior, aşa că prefer să fac alte lucruri care să îmi îmbogăţească partea de care vorbeam”, a declarat Andreea pentru agentiadepresămondenă.ro, precizând că preferă să acorde mai mult timp părţii spirituale.

„Trăim în secolul vitezei, avem o viaţă agitată  în care totul este pe repede înainte şi în care uităm de noi şi de lucrurile care ne plac, care ne fac fericiţi şi care ne ajută să evoluăm.

În societatea noastră mai  totul se rezumă la bani şi la realizarea profesională, dar în viaţă nu este vorba numai despre asta. Aşa cum corpului îi dai de mâncare, trebuie să îţi hrăneşti şi sufletul, iar atunci când nu o faci se nasc nefericirile, frustrăriile, depresiile şi dramele care nu te lasă să îţi continui viaţa aşa cum ai vrea.

Încerc să îmi fac o viaţă cât mai frumoasă şi echilibrată prin cărţile pe care le citesc, activităţiile pe care le am, muzica pe care o ascult, discuţiile cu prietenii”, a adăugat vedeta.

Comentarii