Mergi direct la conținut »
Andreea Tonciu, clipe de panică: “ M-am gândit că cineva vrea să îmi facă rău”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Tonciu, clipe de panică: “ M-am gândit că cineva vrea să îmi facă rău”

Andreea Tonciu, clipe de panică: “ M-am gândit că cineva vrea să îmi facă rău”

Mai este foarte puţin până Andreea Tonciu va deveni mamă pentru prima oară şi se bucură din plin de această perioadă specială. Zilele trecute, însă, bruneta a avut parte de un incident neaşteptat.

De Livia Lixandru,

 Andreea Tonciu trăieşte cu emoţie zilele care au mai rămas până la naşterea primului ei copil. Soţul său, Daniel Niculescu, stă în permanenţă alături de fosta asistentă şi are grijă ca acesteia să nu îi lipsească nimic.

tonciu1_15

„Sincer, nici eu nu ştiu de ce am rămas fără pagina de Facebook, m-am trezit ieri dimineaţă că am vrut să îmi postez o poză şi mi-a apărut „contul dumneavoastră a fost dezactivat”. Cred că din cauză că mi-am schimbat numele, am trimis o copie după buletin. Acum mă cheamă Niculescu Cătălina Andreea. Este o procedură foarte grea, eu nu mă pricep, mă ajută soţul. Eu m-am gândit că cineva vrea să îmi facă rău. Obosesc foarte repede, o să merg la o altă ecografie să o văd mai bine pe Rebeca”, a spus Andreea Tonciu.

 
 
Close
Închide
  Close