MENIU CAUTĂ
28 Noi. 2011 15:56

Andrei Tinu, deschis de medici din podul palmei până la axilă. Rana nu este cusută pentru a lăsa veninul să iasă

Distribuie

'Poate a fost un moment când (vipera, n.r.) s-a speriat de camere. Este operat din podul palmei până sus, la sub braţ. Are dureri, nu este cusut, este deschis, sunt băgate drene ca să iasă veninul, este pansat ca să nu se infecteze rana. Se simte ceva mai bine, a fost anesteziat, i se administrează analgezice foarte puternice, pentru că rana pe care o are la mână este foarte dureroasă. Mâna este despicată şi prin interior şi prin extrerior. Este îngrijit foarte bine, nu mă plâng. Ieri a mâncat piept de pui, cu supă de pui, şi azi piept de pui şi supă cu morcovi', a mărturisit iubita lui Dumitru Tinu în emisiunea 'Drept la țintă'.

Are cheaguri de sânge pe braț

Emilia Iucinu a povestit și circumstanțele în care a avut loc nefericitul incident.
'A fost o întâmplare, într-un context. În timp ce echipa de jurnalişti făcea reportajul, s-a întrerupt curentul. La fermă, viperele stau în nişte terarii, iar curentul le dă şi căldura necesară. Având bec în cameră, lumina reflectoarelor le-a deranjat şi ca orice animal au instinctul lor de apărare. Această viperă nu mai fusese mulsă de trei săptămâni, între timp se acumulase o cantitate mare de venin. Nu a supt nici o rană, pentru că el aşa a fost instruit. Cei care i-au dat antiviperinul i-au spus să nu sugă.
El nu-şi putea administra singur antiviperinul pentru că este posibil, chiar dacă eşti muşcat, vipera să nu verse veninul, aşa că poţi să mori pe loc dacă administrezi vaccinul. Dacă a muşcat şi a lăsat o cantitate mai mică, iar este periculos să-şi administrezi singur antiviperinul. Trebuie să se facă un test înainte să se vadă ce cantitate de venin are în corp. Mâna lui s-a mai desumflat, dar am văzut o roşeaţă la gât. Nu am întrebat medicul ce este cu acea roşeaţă. De la Giurgiu şi până la Bucureşti, la spital au făcut cam 40 de minute. Medicii mi-au spus că nu ar mai exista un pericol major. Rana este deschisă să nu facă tromboflebită, el are nişte cheaguri de sânge pe braţ', a explicat Emilia Iucinu.

Comentarii