Mergi direct la conținut »
Angelina Jolie a împărțit covorul roșu cu Mădălina Ghenea și Catrinel Menghia. Apariții de senzație la premiera filmului
Entertainment Libertatea > Entertainment

Angelina Jolie a împărțit covorul roșu cu Mădălina Ghenea și Catrinel Menghia. Apariții de senzație la premiera filmului „Maleficient” de la Roma

Actrița americană Angelina Jolie a împărțit covorul roșu cu româncele Mădălina Ghenea și Catrinel Menghia la premiera filmului "Maleficent: Mistress of Evil".

De Daria Maria Diaconu,

Vedeta hollywoodiană Angelina Jolie a fost prezentă la premiera filmului „Maleficent: Mistress of Evil”, regizat de Joachim Ronning, care a avut loc la Roma. Angelina Jolie nu este doar protagonistă, ci și unul dintre producătorii filmului.

La premiera de la Roma a filmului, Angelina Jolie a venit însoțită de doi dintre copiii săi, Shiloh, fiica biologică pe care o are cu Brad Pitt, și Zahara, care a fost adoptată. Pentru eveniment, Angelina Jolie a ales o ținută de culoare neagră: o rochie lungă, decoltată și fără bretele, care i-a pus în valoare silueta.

Angelina Jolie a fost extrem de încântată de întâlnirea pe care a avut-o cu actrița Michelle Pfeiffer, alături de care a pozat pe covorul roșu.

La premiera filmului „Maleficent: Mistress of Evil” au fost prezente și două românce celebre: Catrinel Menghia și Mădălina Ghenea. Acestea au avut apariții de senzație pe covorul roșu, pe care l-au împărțit cu marea divă de la Hollywood.

Catrinel Menghia și-a făcut apariția într-o rochie de culoare neagră, din dantelă, cu un decolteu generos, în care a arătat extraordinar de bine.

La rândul ei, Mădălina Ghenea a adoptat tot o ținută de culoare neagră. Aceasta a optat pentru o rochie mulată, de culoare neagră și cu inserții argintiii. Rochia i-a pus în valoare bustul apetisant, dar și silueta impecabilă. Mădălina Ghenea a fost spectaculoasă.

FOTO: Hepta

Close
Închide
  Close