De Denisa Macovei,

Pentru Anghel Damian, actor și scenarist în serialul Vlad, antrenamentul de acasă este cea mai bună soluție pentru a trece peste această perioadă de criză cauzată de coronavirus. De când s-au sistat filmările pentru serialul „Vlad”, actorii și întreaga echipă de producție au intrat în izolare și au încercat să-și umple timpul cu activități care să le mențină optimismul.

„În aceste vremuri, când autoizolarea devine normă și statul în casă o regulă de bun simț, sportul indoor ajunge să fie principalul aliat în lupta mea cu stresul. Norocul meu este că de câțiva anu buni am tranziționat spre exerciții în casă și mi-am achiziționat treptat tot felul de accesorii și aparate de fitness pe care încerc să le folosesc zilnic, cel puțin 30 de minute”, spune Anghel Damian. Actorul în vârstă de 28 de ani include sportul în viața de zi cu zi și tocmai de aceea și-a creat condiții ideale pentru a se antrena și acasă, informează fitnessmag.ro

Posed un apparat de tracțiuni, set professional de gantere, benzi elastic de stretching, accesorii de flotări, un TRX și mingi medicinale. Practic, mi-am organizat o mini-sală în propria casă, principala mea sursă zilnică de endorfine. Cât despre ce exerciții fac, încerc să varies de la zi la zi, să lucrez cu grupe diferite de mușchi, am zile când folosesc și celebrul YouTube pentru seturi de exerciții noi, așa simt că am un soi de partener care trece prin aceleași chinuri ca și mine. Din când în când, animalele mele de companie mi se alături și mă simt ca la un curs de fitness.

Anghel Damian, actor și scenarist în serialul Vlad:

Chiar dacă nu este sportiv de perfonamță pentru Anghel sportul este cheia în cariera sa de actor: „Mă ajută enorm, tot echilibrul meu interior este legat de activitatea fizică, de o viață activă. Ca actor, unicul tău instrument de lucru este corpul și atunci antrenamentul este essential, iar ca scenarist, fără să includ sportul în rutina zilnică, mintea e mai puțin creativă și mai degrabă obosită. Deci, n-am de ales, sportul e cheia în activitățile mele profesionale.

Ținând cont de situația din România, declanșată de epidemia de Coronavirus, în această perioadă este recomandat să stăm cât mai mult în casă, să evităm deplasările inutile, practice să renunțăm la rutina noastră de până acum și să încercăm să ne distanțăm social. Anghel Damian este însă convins că prin sport se pot rezolva multe probleme.

O motivație de prezent, sportul în casă e cel mai accesibil și ieftin adjuvant natural pentru imunitate în aceste zile, deci avem o șansă în plus în această luptă cu virusul. Și o motivație de viitor: va exista viață și după corona și e bine să înțelegem acum că sănătatea e cel mai de preț bun al nostru, așa că poți începe de acum să lucrezi la ea. În orice caz, sporul este salvarea, prieteni! Și faptul că ești blocat în casă nu e o scuză să nu-l practici.

Anghel Damian, actor și scenarist în serialul Vlad:
Citeşte şi:

Solista Ana Constantin nu va mai îmbrăca rochia de mireasă anul acesta. “Facem direct nunta de argint. În 2021 împlinim 25 de ani de relație!”

Cristina Șișcanu a ieșit la supermarket echipată corespunzător, împotriva coronavirusului. Vedeta a urmat exemplul modelului Naomi Campbell

Ce fac vedetele când #stauacasă! Izolarea i-a adus aminte lui Edward Sanda de începuturile lui în muzică. “M-am întors în trecut, când făceam muzică din camera mea”

RECOMANDĂRI
Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"
GSP.RO
Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"
Horoscop 7 iunie 2020. Taurii își recapătă liniștea interioară, Capricornii sunt astăzi în elementul lor
HOROSCOP
Horoscop 7 iunie 2020. Taurii își recapătă liniștea interioară, Capricornii sunt astăzi în elementul lor