MENIU CAUTĂ

Anna Lesko are aproape 40 de ani și un corp perfect. Artista le-a dezvăluit tuturor cum reușește să arate atât de bine

Distribuie

Anna Lesko are aproape 40 de ani și un corp perfect. Artista recunoaște că nu face mari eforturi pentru a arăta atât de mine, însă organismul o ajută și poate mânca tot ce își dorește.

Anna Lesko are aproape 40 de ani și un corp perfect. Invitată în cadrul unei emisiuni tv, vedeta a vorbit despre activitățile ei, dar și despre faptul că își dorește să devină din nou mamă.

Anna Lesko, în cea mai sexy ipostază. Cum s-a pozat la primele ore ale dimineții

Anna Lesko are aproape 40 de ani și e la fel de sexy

„Sportul îl fac foarte haotic. Mă apuc şi peste o lună mă las, masajul de asemenea, însă cred că mă mai ajută organismul, să spun aşa. Am arderile foarte puternice  şi probabil viaţa mea destul de agitată de zi cu zi încă îmi permite să pot să mă menţin în formă. Recunosc că nu mă mai refac aşa, foarte repede ca altădată. Adică dacă am un weekend foarte aglomerat, mi-ar mai trebui vreo două zile să pot să-mi revin”, a declarat Anna Lesko pentru Antena Stars.

„Uite aşa cum îl văd pe Adam parcă şi-ar face loc şi încă un alt bebe. Fie fetiţă, fie băiat nu contează, dar încă nu ştiu când.Eu îmi doresc foarte mult, bine noi ne dorim mult, dar nu ştiu poate o să se întâmple aşa şi de la Dumnezeu”, a mai spus Anna Lesko, una dintre cele mai sexy artiste de la noi.

Citește și


Sora lui Andrei Bucă, botezată în biserica în care a fost dus pe ultimul drum tânărul mort în Colectiv


 

Citește mai multe despre Corp pe Libertatea.

Comentarii