Mergi direct la conținut »
Antonia a răbufnit în timpul concertului susținut la Balul Bobocilor. Artista a părăsit scena și și-a înjurat fanii
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Antonia a răbufnit în timpul concertului susținut la Balul Bobocilor. Artista a părăsit scena și și-a înjurat fanii

Antonia și-a ieșit din fire sâmbătă seară, în timpul unui concert susținut la Balul Bobocilor, organizat într-un club din Capitală. Iubita lui Alex Vele a părăsit imediat scena.

De Livia Lixandru,

Potrivit Spynews, artista le-a făcut observație unor tineri care au avut o tentativă de a se lua la bătaie.

Fiind deranjată de acest lucru, nu a mai tăcut şi a zis fix ce gândeşte, fără perdea. „Mamă, ce urât. Numai la noi în ţară se întâmplă aşa ceva. *** gura mă-tii.”, a spus Antonia, după care s-a retras de pe scenă, scrie sursa citată.

Antonia suportă cu greu despărțirea de Alex Velea

Antonia recunoaște că îi este foarte greu acasă, fără iubitul ei, care se află în această perioadă la filmările pentru Asia Express, alături de Mario Fresh. Artista a declarat pentru revista VIVA! când poate vorbi cu tatăl copiilor ei și cum trece peste această perioadă.

„Știam cât de greu va fi, adică amândoi ne-am asumat că va fi greu, că ne va fi super dor, că ne este foarte greu să stăm departe unul de celălalt. Însă a fost ceva ce a vrut să încerce și am fost de acord amândoi că ar fi momentul să facă acum acest lucru. Și da, știam că se va lăsa cu multe lacrimi.

Putem vorbi doar o dată pe săptămână și atât, fără prea multe detalii. Dar știu că îi este greu fără noi, plus că sunt foarte multe experiențe noi, diferite, o altă țară”, a spus Antonia pentru revista VIVA!

Close
Închide
  Close