MENIU CAUTĂ
, de Madalina Ciodaru Burada

Antonia, ATACATĂ ÎN CLUB! „Era o femeie foarte beată şi foarte rea. E una nebună!”. Uite cu ce urme a rămas artista

Distribuie

Antonia a fost invitată la Radio Zu, la emsiunea lui Buzdu şi Morar, unde a mărturisit că a trecut printr-o întâmplare neplăcută chiar marţi seară, după un concert pe care l-a susţinut într-un club din Bucureşti. După cum povesteşte artista, la finalul reprezentaţiei, când a ieşit din club, o femeie beată a sărit pe ea şi a atacat-o, din senin.
„Aseară (n.r. – marţi seară), după ce am ieşit de pe scenă, am fost atacată. Dacă te uiţi la mâna mea, am numai zgârieturi. Ai vazut-o pe femeia aia beată? Era una foarte beată şi foarte rea, care m-a zgariat. E una nebună”, a povestit Antonia la Radio Zu.

Cine este Antonia?

Antonia Iacobescu s-a născut pe 12 aprilie 1989, la București. Este o cântăreață și un fotomodel de origine română. De la vârsta de 5 ani a trăit alături de părinții săi în Statele Unite ale Americii. Antonia a trăit și crescut în statul Utah și în orașul Las Vegas din statul Nevada, unde a terminat liceul și a intrat și în lumea modelling-ului. A participat la sute de ședințe foto pentru cataloage și a ajuns să colaboreze cu agenții mari din America. Cântăreața povestește însă că experiența în modelling i-a lăsat un gust amar, din cauza rivalităților dintre manechine.
Antonia cântă de la vârsta de 10 ani și a făcut școala de muzică în SUA. Faptul că a trăit printre oameni de culoare a influențat-o în muzică.
Stilurile RnB și Soul le simte cel mai aproape, fiind stilurile muzicale ce au influențat-o în mod decisiv. După 13 ani petrecuți în SUA (Utah și Las Vegas), Antonia s-a întors cu familia în România. Aici, ea l-a întâlnit pe Tom Boxer, prin intermediul unui antrenor de fitness care o auzise cântând, impresionându-i în egală măsură cu vocea și frumusețea ei.
După întâlnirea cu Tom, Antonia a primit cântecul „Roses on Fire”, care a beneficiat de un videoclip regizat și filmat de Tom Boxer. Un alt hit a fost cântecul „Morena”, creat de Tom Boxer. A fost potrivit barometrelor de măsurare a audiențelor radio tv, „cea mai difuzată piesă românească a momentului” în luna februarie a anului 2010. După două luni și jumătate de la prima difuzare, Morena a reușit să urce în clasamentele muzicale. Au urmat câtece precum „Shake it Mamma” și „Hit’em up girl”, care au fost un mare succes.
Antonia a rămas însărcinată în luna decembrie a anului 2009. A născut în data de 28 august 2010 o fetiță care a primit nota 10, numită Maya Rosaria Casstellano. Tatăl este Vincenzo Castellano și este nepotul lui Joshua Castellano.

Citește mai multe despre Antonia și Antonia Iacobescu pe Libertatea.

Comentarii