Mergi direct la conținut »
Antonia, despre divorțul de Vincenzo Castellano. "Am momente în care, pur și simplu, clachez"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Antonia, despre divorțul de Vincenzo Castellano. "Am momente în care, pur și simplu, clachez"

Antonia, despre divorțul de Vincenzo Castellano. „Am momente în care, pur și simplu, clachez”

Antonia a comentat despre divorțul de Vincenzo Castellano, tatăl fiicei ei, Maya. Artista a menționat că a avut momente în care a clacat și chiar a intrat în despresie.

De Dana Aramă,

Antonia formează un cuplu, în prezent, cu cântărețul Alex Velea, împreună cu care are doi băieți, Dominic și Akim.

Antonia a fost căsătorită cu Vincenzo Castellano, împreună cu care are o fetiță, Maya, care locuiește în Italia cu tatăl ei.

În ultimii ani, Antonia a fost implicată într-un lung proces de divorț cu Vincenzo Castellano. Despre această situație a făcut declarații Antonia într-un interviu pentru observator.tv.

„Mai am momente în care, că sunt și eu om, pur și simplu, clachez. Am trecut și eu printr-o mică depresie, doar că am ales să nu vorbesc despre asta. Faptul că (n.r. ea și Vincenzo), în acte, suntem încă soț și soție înseamnă că a trebuit să depun niște acte să schimb numele lui Dominic și Akim. Maya și-a văzut frații doar online. Aș vrea să termine totul ca să scăpăm”, a declarat Antonia.

Despre actualul ei partener de viață, cântăreața a avut numai cuvinte de laudă.

„El a fost dintotdeauna un tătic și m-a ajutat mereu cu copiii. S-a văzut că a vrut să învețe, de la schimbat scutece, la stat cu ei, la orice. Mi-ar plăcea să devin doamna Velea”, a afirmat ea.


Citește și: Taxă controversată într-un proiect al Ministerului Mediului. Sunt vizate proiectele mari care au nevoie de autorizație de mediu


 

Close
Închide
  Close