MENIU CAUTĂ
04 Oct. 2013 18:14

Antonia şi Alex Velea au fugit în Turcia, pentru două nopţi de «libertate» | FOTO

Distribuie

Alex Velea n-ar renunţa nici la ciocolatia lui soţie, Ana, dar nici la frumuşica Antonia, aşa că încearcă să împace şi capra, şi varza.
Dacă în Bucureşti încă se mai vede cu femeia căreia i-a jurat credinţă în faţa lui Dumnezeu şi îi dă acesteia speranţe de împăcare, iată că Alex are metodele lui de a avea grijă şi de Antonia, artista de care s-ar fi îndrăgostit lulea.
Nu s-au mai ferit, cum făceau în ţară
În speranţa că nimeni nu le va afla secretul, solistul şi-a invitat iubita peste graniţă, într-o vacanţă romantică. Destinaţia: Istanbul, devenit un punct de mare atracţie turistică, după ce serialul turcesc ”Suleyman Magnificul” a isterizat România.
Fotoreporterii ziarului Libertatea i-au surprins pe cei doi porumbei plimbându-se nestingheriţi prin bazar, de data asta fără să mai apeleze la tot felul de accesorii, precum pălării şi ochelari de soare, pentru a nu fi recunoscuţi.
După publicarea acestor fotografii incriminatorii, Alex va trebui cu siguranţă să-i dea socoteală nevestei, rămasă în căminul conjugal. Însă, după cum stau lucrurile, e clar că el le-a cam sucit minţile ambelor femei, după principiul ”între două nu te plouă”.

Vincenzo, soţul solistei, i-a dat de gol: «Ştiam de la ea că au o relaţie!»

Vicenzo Castellano, încă soţul Antoniei în acte, a fost singurul care a confirmat că cei doi solişti se iubesc:
”Ştiam de la ea că au o relaţie, dinainte de a apărea subiectul în presă”, a declarat acesta, zilele trecute, la Acasă TV.
Tot cu acest prilej, bărbatul a explicat şi motivul pentru care s-a ales praful de căsnicia lor:
”Nu ne mai iubeam, nici eu pe ea, nici ea pe mine. Ne-am despărţit în septembrie, iar ea e cu Alex de câteva luni, deci nu m-a înşelat”, a mai adăugat bărbatul care aşteaptă de la o zi la alta să le vină decizia de divorţ.
Antonia şi Castellano s-au îndrăgostit în urmă cu 5 ani, a fost dragoste la prima vedere, în 2011 s-au căsătorit şi au fetiţă, pe Maya, în vârstă de 2 ani, care locuieşte cu tatăl ei, în Italia.

Citește mai multe despre Antonia și Antonia Iacobescu pe Libertatea.

Comentarii