Mergi direct la conținut »
Antonia vs mama sa. Cum arata Denise Iacobescu fix la aceeași vârstă ca fiica sa
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Antonia vs mama sa. Cum arata Denise Iacobescu fix la aceeași vârstă ca fiica sa

Antonia vs mama sa. Cum arata Denise Iacobescu fix la aceeași vârstă ca fiica sa

Mama Antoniei a făcut publică o fotografie în care apare așa cum arăta la aceeași vârstă pe care o are celebra ei fiică azi.

De Dana Aramă,

Antonia a avut de unde să moștenească frumusețea. Mama sa, Denise Iaconbescu, arată incredibil de bine. Pe contul său de socializare, mama cântăreței a făcut publică o imagine în care apare exact așa cum arăta la 29 de ani, vârsta pe care o are acum Antonia.

„Am postat o fotografie făcută acum 22 de ani. Aveam exact vârsta pe care o are fiica mea acum ?”, a scris Denise Iacobescu în dreptul imaginii cu ea din tinerețe.

Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Artista formează un cuplu cu Alex Velea de mai mulți ani. Din povestea lor de iubire s-au născut doi băieți: Dominic și AkimAntonia mai are o fiică, Maya, din mariajul cu Vincenzo Castellano. 

Citește și: Procesul lui Burnei. „I-am dat plicul printre icoane”, acuză o mamă. Reportaj din faţa uşilor închise ale sălii de judecată

 

Close
Închide
  Close