MENIU CAUTĂ
, de Madalina Ciodaru Burada, Simona Josan

APARIŢIE ŞOC! Iulia şi Mihai Albu S-AU ÎMPĂCAT ŞI AU FOST TANDRI ÎN PUBLIC, la un eveniment | FOTO

Distribuie

Iulia şi Mihai Albu au fost invitaţi la deschiderea primului boutique Roberto Cavalli din România. Chiar dacă nu au venit împreună la eveniment, cei doi i-au lăsat pe toţi cu gura căscată comportându-se ca doi prieteni sau, mai degrabă, ca doi oameni care flirtează. S-au sărutat pe obraz, au vorbit, iar designerul de pantofi i-a şoptit la ureche fostei soţii câteva cuvinte care au amuzat-o la maximum. După ce s-au întreţinut minute bune, Iulia şi Mihai au acceptat chiar să dea un interviu împreună, iar totul dovedeşte faptul că ei s-au împăcat, deşi se certaseră în presă, în ultima vreme.
De ceva timp, prin intermediul emisiunilor de divertisment, cei doi s-au somat reciproc să înceteze cu expunerea vieții lor private și cu oferirea de informații legate de împărțirea bunurilor la partaj ori despre pensia alimentară pentru micuța Mikaela. Iulia Albu a declarat , chiar joi, în cadrul emisiunii Drept la ţintă de la Kanal D că este sub demnitatea ei să mai comenteze acuzaţiile creatorului de modă. „Fostul meu soţ suferă enorm. Îmi pare extrem de rău pentru Mihai. E adevărat că lucrurile nu mai mergeau între noi. Îmi pare rău ca s-a aflat toate detaliile despre noi. Cred că lui Mihai îi pare rău pentru declaraţiile făcute. Pentru mine Mihai este un capitol închis. Nu vreau să mai comentez acuzaţiile fostului meu soţ pentru că este sub demnitatea mea”, a spus Iulia Albu.
Sau cel puţin asta doresc să arate.Iulia (31 de ani) şi Mihai Albu (50 de ani) au hotărât să divorţeze, la sfârşitul lunii februarie. Cei doi au format un cuplu din 2004 şi au împreună o fetiţă, pe nume Mikaela.
Fotografii: Gabriel Miron
 

Citește mai multe despre Divort Iulia si Mihai Albu și Iulia Albu pe Libertatea.

Comentarii