Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Apariție șocantă în Thailanda. Alexandra, fosta iubită a lui Aurel, noua ispită de la „Insula Iubirii”

Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată la „Insula Iubirii”. După ce s-a lăsat ispitit de Dana și s-a căsătorit cu ea în Thailanda, Aurel va avea parte de un șoc. Bruneta va părăsi insula, iar în locul ei va veni Alexandra, fosta iubită a lui Aurel.

„În această seară, Insula Iubirii a primit o nouă ispită. Alexandra. Sunt curios cât timp îi va fi fidel Danei”, a anunţat Radu Vâlcan. „Mi-e milă de el, e maxim de greu. El nu ştie încă, nu?”, a spus Diana, cea alături de care a venit pe insulă îăn acest sezon.

 

Alexandra a publicat o fotografie în care apar Aurel şi Dana, promiţându-şi iubire până când moartea îi va despărţi. Alexandra s-a amuzat pe seama momentului, așa că a postat o imagine pe contul de socializare, alături de care a scris un mesaj.

Nunta de la Puritanism dintre Aurel și Dana, difuzată aseară, în cea mai nouă ediţie Insula Iubirii de la Antena 1, a făcut-o pe Diana să ia decizia de a renunța la brățară și a rămâne în concurs doar pentru a-și reface imaginea din sezonul trecut în fața telespectatorilor.

Citește și

Femeile au făcut diferența în București! Ce ne arată votul la europarlamentare despre viitorul Capitalei?

Close
Închide
  Close