Mergi direct la conținut »
Apelul disperat al Iulianei Tudor. "Colegul meu trece prin momente grele. Soția sa suferă de o tumoră cerebrală gravă"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Apelul disperat al Iulianei Tudor. "Colegul meu trece prin momente grele. Soția sa suferă de o tumoră cerebrală gravă"

Apelul disperat al Iulianei Tudor. „Colegul meu trece prin momente grele. Soția sa suferă de o tumoră cerebrală gravă”

Prezentatoarea de televiziune Iuliana Tudor a făcut un apel la cei care o urmăresc pe rețelele de socializare pentru a veni în ajutorul unuia dintre colegii săi, a cărui soție are cancer.

„Colegul meu, Costin Parau, trece prin momente extrem de grele. Soția sa în vârstă de 35 de ani suferă de o tumoră cerebrală gravă, de grad III. 

Împreună putem oferi speranță unei familii tinere! Vă chem să le fim alături! Un gest simplu înseamnă enorm pentru viața acestei tinere!

Conturile în care se pot face donații sunt:

Parau Diana
RO54INGB0000999908829073 (RON);
RO96INGB0000999908829093 (EURO) deschise la ING BANK
Cod swift: INGBROBU”, a transmis Iuliana Tudor în mediul online.


Dianei, mamă a doi copii, i s-a spus că în România nu mai are nicio șansă. Ea ar putea avea o șansă la viață în Turcia, însă costurile operației și tratamentului depășesc posibilitățile familiei: 100 de mii de euro.

Diana a fost diagnosticată cu cancer în urmă cu un an. Boala a revenit, astfel că acum are nevoie de o operație. Soțul Dianei, Costi, ar face orice să îi fie alături. Cei doi au făcut cununia religioasă în spital, potrivit tvr.ro.

Citește și: Falsul medic ginecolog de la Spitalul Județean Ilfov n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 și s-a retras din școală în clasa a IX-a! Mărturii ale pacientelor operate de ea

 

Close
Închide
  Close