MENIU CAUTĂ
13 Feb. 2012 11:59

Au vrut să șocheze pe covorul roșu și au reușit! Uite cele mai stranii apariții de la Premiile Grammy! FOTO

Distribuie

Nicki Minaj, cunoscută pentru aparițiile extravagante, care fac o concurență acerbă ciudatei Lady Gaga, a ales să vină la evenomentul muzica cu … 'Papa' după ea. Și, ca să se asorteze 'escortei' ei, cântăreața de culoare a purtat o rochie roșie, cu capă, pe ale cărei margini erau cusute niște mărgele mari, desprinse parcă din rozariile monahale.

Sasha Gradiva, o artistă din Rusia, a purtat o superbă rochie roz, înfoiată la bază, însă accesorizată cam… ciudat. Cântăreața a avut mâna îmbrăcată într-o … armă luată parcă din recuzita filumului 'Terminator'.

O altă apariție extravagantă a fost cea a unui artist, care nu este atât de cunoscut publicului. La costumul elegant, de gală, acesta și-a  pus o pelerină de rege, o coroană și un sceptru.

David Sharp și formația 'The Papa Hugs' au avut o companie 'intergalactică'. Un roboțel care ai fi spus că acum a aterizat din pelicula Războiul Stelelor.

Trupa 'La vida boheme' a vrut să arate publicului cât de boemă este. Membrii formației au venit vopsiți din cap până în picioare în cea mai romantică nuanță a culorii albastru, de parcă ar fi scăpat atunci dintr-un atelier de pictură.
 
 

Comentarii