Mergi direct la conținut »
Proteste pe contul de Instagram al actriței Robin Wright după dezvăluirile făcute de Libertatea privind conferința unde vine propagandistul antigay al lui Putin
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Proteste pe contul de Instagram al actriței Robin Wright după dezvăluirile făcute de Libertatea privind conferința unde vine propagandistul antigay al lui Putin

Proteste pe contul de Instagram al actriței Robin Wright după dezvăluirile făcute de Libertatea privind conferința unde vine propagandistul antigay al lui Putin

Actrița Robin Wright este informată prin mai multe mesaje postate pe contul său de Instagram că va împărți scena, în București, cu propagandistul antigay al lui Vladimir Putin.

Bună, Robin. Pe 2-3 octombrie vei fi la București pentru Conferința Globală IAA. Pe aceeași scenă cu tine, ‘Star Speaker va fi Aleksei Sorokin, un susținător al legilor împotriva homosexualilor din Rusia. Sper că nu vei împărți scena cu un astfel de personaj, dat fiind că tu promovezi egalitatea în drepturi. Te rog să te retragi de la această conferință”, este mesajul postat de Inna Grant, la ultima postare făcută de Robin Wright pe Instagram, pe data de 14 septembrie.

Un alt mesaj de același fel vine din partea unei alte utilizatoare de Instagram, Ema Prisca, fost Creative Director la o agenție de publicitate din România, care s-a mutat în Barcelona.

Robin, vei participa astăzi la conferința IAA din București cu Aleksey Sorokin, apărătorul legilor împotriva homosexualilor din Rusia și autorul comparației dintre homosexuali și naziști. Cred că nu știai, dar principalii sponsori ai acestui eveniment sunt guvernul României, condus de PSD, și primarul Bucureștiului, de la  PSD, care susțin un referendum național pentru a limita drepturile comunității LGBT. Sper că nu te vei lăsa folosită organizațiile cu care nu împarți aceleași valori. Mulțumesc!„.

Mesajele de pe contul ei de Instagram au fost postate după ce Libertatea a dezvăluit că speakerul principal de la conferința IAA Global din București este Aleksei Sorokin, unul dintre propagandiștii lui Vladimir Putin.

Libertatea a dezvăluit că IAA, organizația mondială a publicității, îl promovează, la propunerea IAA România, pe unul dintre cei mai vocali susținători ai legilor care discriminează minoritățile sexuale din Rusia! Este vorba despre Aleksei Sorokin, șeful World Cup 2018, omul lui Putin și avocatul legilor antigay din Rusia!

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019
Recomandări

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019

 

Ulterior, IAA România a transmis un mesaj către participanții la conferința IAA Global, care se desfășoară mâine și poimâine în Sala Marea a Teatrului Național din București.

În mesaj, IAA susține că „deși i-am confirmat că-i vom trimite informațiile solicitate în cursul zilei de luni, acesta nu a mai așteptat și a publicat un material cu afirmații incorecte, speculații și informații scoase din context”.

Celebra actriță Robin Wright, cunoscută în mod special pentru rolul său din serialul House of Cards, va veni în România pentru a participa la conferința IAA Global Conference „Creativity 4 Better” de la Teatrul Național, scrie unica.ro.

O tânără operată de alt chirurg decât i se promisese s-a ales cu o complicație pe viață: «Am fost un experiment»
Recomandări

O tânără operată de alt chirurg decât i se promisese s-a ales cu o complicație pe viață: «Am fost un experiment»

 

În vârstă de 52 de ani, Robin Wright este una dintre cele mai puternice femei de la Hollywood.

Câștigătoarea Globului de Aur pentru interpretarea rolului Claire Underwood din serialul House of Cards va putea fi ascultată de fani și persoanele interesate pe scena Teatrului Național din București, pe data de 3 octombrie.


Citește și: Reacția lui Gigi Becali față de întrebarea la care trebuie să răspundă românii la referendumul pentru familie: „Mi se pare o manipulare, să nu se ducă lumea la referendum”


 

Close
Închide
  Close