MENIU CAUTĂ
23 Noi. 2017 16:32

Băiatul cel mare al lui Marian Vanghelie trage din greu de fiare. Alexandru a dat-o pe sporturi dure | FOTO

Distribuie

Fiul cel mare al lui Marian Vanghelie ține la aspectul lui fizic și trage din greu la sala de sport pentru a fi într-o formă fizică de invidiat.

Marian Vanghelie, care în luna februarie și-a serbat ziua de naștere, este un politician social-democrat din România, fost primar al sectorului 5 al municipiului București între 2000-2015.

La 6 aprilie 2015 Vanghelie a fost suspendat din funcția de primar, din cauza arestului preventiv pe motive de corupție. Vanghelie a fost primar timp de 4 mandate, membru recunoscut și vice-președinte al Partidului Social Democrat. Marian Vanghelie a fost președintele Organizației PSD a Municipiului București.

Din prima căsnicie, cu Charlotte, Marian Vanghelie are un băiat, Alexandru, care s-a născut în anul 1994.

Din anul 2012, Marian Vanghelie o are ca parteneră de viață pe Oana Mizil, împreună cu care are o fetiță, Maria, care a venit pe lume în anul 2015.

Acesta a studiat în America, la Suffolk University din Boston timp de câțiva ani, după care a revenit în țară.

Alexandru Vanghelie este înnebunit după petreceri și opulență, dar și după sport.

Acesta nu-și neglijează forma fizică, astfel că frecventează asiduu sălile de sport, acolo unde s-a apucat și de sporturi mai dure, cum este boxul.

Băiatul cel mare al lui Marian vanghelie n-a ratat ocazia de a se fotografia în plină acțiune, la sală, în timp ce se antrenează.

Deși practică un sport dur, Alexandru Vanghelie are și o latură sensibilă, una dintre imaginile în care apare alături de sora lui mai mică făcând deliciul celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.


Citește și: EXCLUSIV/ Alexandru Arșinel s-a dus într-un suflet la teatru când a auzit că a luat foc. ”Nu doresc nimănui să treacă prin așa momente de panică”


 

Citește mai multe despre Marian Vanghelie și Box pe Libertatea.

Comentarii