MENIU CAUTĂ

Băiețelul Luminiței Anghel a terminat clasa întâi. Ce bine seamănă Filip cu mama lui. „Felicitări, copil cuminte şi bun”

Distribuie

Luminiţa Anghel este o mamă mândră de fiul ei. Artista a postat pe Facebook o fotografie cu Filip, în vârstă de 7 ani, care i-a cucerit pe fanii cântăreței. Aceasta a scris şi un mesaj emoţionant dedicat celui mic, care aterminat clasa întâi și se pregătește de vacanță.

„Astăzi am încheiat şi noi clasa întâi. Şi cu zâmbetul pe buze după serbare şi cu FB pe linie în carnetul de note! Felicitări, copil cuminte şi bun! Să aveţi o vară binecuvântată, dragilor!”, a scris Luminiţa Anghel pe Facebook, alături de o fotografie în care Filip apare cu medalie de merit şi coroniţă.

Filip a venit pe lume când Luminiţa Anghel avea 43 de ani și când artista credea că nu se va mai întâmpla acest lucru. Vedeta mai are un fiu adoptat, pe David, cu cu care în prezent nu are o relație tocmai bună.

Citește și

O tânără de etnie romă crescută în SUA și doctorandă la Stanford critică discursul Papei: „M-a deranjat că n-a zis cuvântul Holocaust și că n-a zis cuvântul «sclavie»”

Citește mai multe despre Luminița Anghel pe Libertatea.

Comentarii