De Florian Gheorghe,

Edward Negrea, 22 ani, a fost “adoptat” de Pestilence după ce trupa a publicat un anunț prin care căuta un chitarist bass. Românul a trimis propria variantă de interpretare a piesei cerute de Patrick Mameli, cel care a fondat formația în anii ʼ80, iar stilul său a fost apreciat, Edward câștigând neobișnuitul casting.

De când a fost primit alături de ceilalți membri Pestilence, grup de referință pentru iubitorii metalului din întreaga lume, românul, care mai cântase în formații de gen românești, ca Necrovile, Padding Moth ori chitarist în Marchosias, a susținut aproape 40 de concerte, în Europa, Asia și America!

În Pestilence, trupa care s-a reînființat în urmă cu doi ani, la cerea fanilor, după trei ani de pauză, s-a mai aflat un român, chitaristul Călin Paraschiv.

Pestilence a apărut în 1986, în Enshede, Olanda, și a cunoscut succesul la începutul anilor ʼ90, odată cu semnarea unui contract cu Casa de discuri Roadrunner. De-a lungul timpului, a susținut sute de concerte în întreaga lume, alături de cele mai mari nume ale rock-ului metalic.

Edward Negrea și Septimiu Hărșan încadrându-l pe
Patrick Mameli, liderul trupei olaneze Pestilence
Citeşte şi:

Caz șocant la CSM Ploiești. O handbalistă de 13 ani povestește cum asistentul medical de la echipă pipăie sportivele minore la dușuri!

Reacția Pro TV, după ce un un concurent de la „Românii au talent” a venit cu un pistol și un cuțit la preselecții. „Nu a fost nicio persoană rănită”

Elon Musk a prezentat nava spațială care urmează să ducă oameni pe Marte | VIDEO

Wanda Nara, soția lui Icardi, a scandalizat Parisul. Poze la limita decenței lângă Turnul Eiffel!
GSP.RO

Wanda Nara, soția lui Icardi, a scandalizat Parisul. Poze la limita decenței lângă Turnul Eiffel!

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism