MENIU CAUTĂ

Bendeac despre români: „Suntem jegoşi, spurcaţi, răi, scârboşi, needucaţi, anarhici, violenţi, murdari, leneşi, corupţi”

Distribuie

Într-un post pe Facebook, Mihai Bendeac a scris despre cazul tinerei de 18 ani din Paşcani care a fost bătută crunt de iubitul ei. Realizatorul emisiunii „În puii mei” critică faptul că agresorul a primit doar o amendă. „Ala a calcat in picioare o femeie si a plecat fluierand, dupa ce a platit o amenda. Eu am văzut in Los Angeles oameni îngenunchiaţi, cu mâinile prinse la spate în cătuşe pentru că au depăşit limita de viteză… De-aia vreau eu să plec din România peste 3 ani jumate… De-aia!”, scrie Bendeac (foto).

„Mă feresc să recunosc în străinătate că sunt român”

Acesta adaugă: „Iar cand o sa ma intorc pentru ediţii speciale sau spectacole anuale, o să devin şi mai depresiv decât sunt acum. Nu stiu daca natia asta mai are vreo sansa. Suntem jegosi, spurcaţi, răi, scârboşi, needucati, anarhici, violenţi, murdari, leneşi, corupţi. Recunosc! Mă feresc cât de mult pot în străinatate să recunosc că sunt român. E al naibii de dureros”.

Comentarii