Mergi direct la conținut »
Beyonce a ales numele gemenilor. Nimeni nu se aștepta la alegerea aceasta
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Beyonce a ales numele gemenilor. Nimeni nu se aștepta la alegerea aceasta

Beyonce a ales numele gemenilor. Nimeni nu se aștepta la alegerea aceasta

Beyonce și Jay-Z au devenit recent părinți de gemeni. Cântăreața a născut într-o clinică privată, dar până acum a ținut toate detaliile departe de presă. Anumite informații au ieșit totuși la iveală. TMZ.com a aflat ce nume a ales cântăreața pentru gemeni.

Beyonce și Jay-Z au devenit din nou părinți, iar fanii celor doi sunt curioși să afle cât mai multe detalii, deși cântăreața și soțul ei nu au fost parcă deloc dispuși să le facă pe plac. Naşterea gemenilor, fată și băiat, a fost confirmată pe 18 iunie de tatăl cântăreţei Beyoncé, iar bebeşuşii ar fi fost ţinuţi în spital din cauza unei ”probleme minore” şi ar fi ajuns acasă în această săptămână.

Primul copil al cuplului a primit numele Blue Ivy, un nume exotic care i-a făcut pe mulți să se întrebe ce nume vor alege cei doi pentru gemeni.  Potrivit TMZ.com, gemenii lui Beyonce și Jay-Z se numesc Rumi și Sir. Mai mult, Beyonce și Jay-Z a depus luni o cerere pentru ca numele Rumi Carter şi Sir Carter să devină mărci înregistrate. Cererea ar fi fost depusă de aceeaşi companie care a solicitat în acest an ca numele Blue Ivy, primul copil al cuplului, să devină, de asemenea, marcă înregistrată.


Citește și: EXCLUSIV. Războiul dezinsecției naște situații ciudate în instanță: Țânțarii stau ilegal în București


Ambele alegeri sunt neobișnuite, Sir fiind folosit mai degrabă ca un titlu înainte de numele de familie al unui bărbat. Rumi este un nume japonez de fată.

Dacă Beyonce și Jay-Z sunt cât mai discreți privind gemenii, acum au ieșit la iveală noi detalii din relația lor. Rapperul a vorbit despre infidelitate în cel mai recent album al său. Astfel, Jay-Z a răspuns acuzațiilor lansate de Beyonce pe albumul „Lemonade”, recunoscând că a înșelat-o pe aceasta.


Citește și: Fiul lui Victor Ponta s-a accidentat grav la un meci de rugby. A suferit un traumatism cranian


Close
Închide
  Close