Mergi direct la conținut »
Bianca Drăgușanu, despre problemele dintr-o relație. "Nimic nu e de condamnat când inima comandă"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Bianca Drăgușanu, despre problemele dintr-o relație. "Nimic nu e de condamnat când inima comandă"

Bianca Drăgușanu, despre problemele dintr-o relație. „Nimic nu e de condamnat când inima comandă”

Bianca Drăgușanu și-a spus punctul de vedere despre problemele care apar într-o relație de cuplu.

De Dana Aramă,

Bianca Drăgușanu formează acum o familie cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia.

Înainte de a-și forma o familie, Bianca Drăgușanu a avut relații de notorietate cu designerul Cătălin Botezatu, cu fostul fotbalist Adrian Cristea, dar și cu un bărbat pe nume Coco Păun.

Despre relații și problemele care apar în cuplu și-a dat vedeta cu părerea în emisiunea pe care o moderează la Kanal D, „Te vreau lângă mine”.

„Care este limita de toleranţă faţă de persoana iubită? Ce te face să ierţi? Inima e tare elastică, de la relaţie la relaţie.

Faţă de unii parteneri putem să fim tranşanţi, în timp ce faţă de alţii găsim numeroase scuze. Nimic nu este de condamnat când inima comandă”, a afirmat Bianca Drăgușanu, care a avut și un iubit brutar.


Citește și: VIDEO | Interviu cu Thomas K. Yazdgerdi, emisarul special al Statelor Unite pentru Holocaust. Extremismul câştigă teren în Europa


 

Close
Închide
  Close