MENIU CAUTĂ
30 Ian. 2018 17:46

Bianca Drăgușanu, mărturisiri din intimitatea familiei sale. „Am fost foarte invidioasă pe Victor”

Distribuie

Bianca Drăgușanu a făcut mărturisiri legate de partenerul ei de viață, Victor Slav, și de fiica lor, Sofia Natalia.

Bianca Drăgușanu a fost prezentă în emisiunea pe care Teo Trandafir o moderează la Kanal D alături de partenerul ei de viață, prezentatorul de televiziune Victor Slav, și de fetița lor, Sofia Natalia.

Vedeta s-a destăinuit și a făcut mărturisiri despre viața sa de familie.

'Important e că avem timp și pentru ea, mai ales în weekend. E că o minivacantă pentru noi. Ea e foarte șireată. I-am spus că o fac fundiță. Săptămana trecută, la coafor, a căzut în fund, se uită așa la mine, se întinde pe jos și începe să zică mamaaa și plânge. Când i-am zis să se ridice, gata, a terminat.  
   
 'Mănâncă orice, suntem foarte norocoși din acest motiv, poftește ce vede la mine, eu dacă mănânc foarte condimentat trebuie să mă ascund, în general ce mănânc eu mănancă și ea, ciorbițe, borș de pește, ciupercuțe la grătar… Vorbește foarte bine japoneză cu bunicuță la 1 an și patru luni,(râde, n.r.) are dințișori, se spală și pe dinți și are tot felul de cuvinte pe care le descoperim și ne amuzăm impreună, pe Bella o strigă Cacho, zice mamă, mamă încontinuu, tatule, mamule… Am fost foarte invidioasă pe Victor că fetița n-are ochii mei… are ochii lui. Mulțumesc bunului Dumnezeu că e sănătoasă, și e după mine peste tot' a spus Bianca Drăgușanu.

Despre relația cu Victor Slav, vedeta a dezvăluit:

'Sunt zile în care nu ne întâlnim, cinci din şapte… Mai repede aşa (se petrec lucrurile, n.r.), dar asta nu înseamnă că nu ne facem timp, sunt zile în care pleacă weekend-urile la buni, la spa, la cursuri intensive de japoneză. De Revelion am fost în Dubai, fără ea, că n-ar fi înţeles nimic'.


Citește și: INTERVIU VIDEO | Corina Crețu: Statul de drept trebuie monitorizat. UE nu este un bancomat


 

Comentarii