MENIU CAUTĂ
18 Iul. 2018 09:39

Bianca Drăgușanu pune lucrurile la punct despre ce se întâmplă în viața ei. „Nu am strategii și planuri de viitor cu nimeni”

Distribuie

Bianca Drăgușanu a ținut să pună lucrurile la punct și să explice exact ce se petrece în viața ei în acest moment.

Despre Bianca Drăgușanu s-a spus, zilele acestea, că relația sa cu noul iubit, Tristan Tate, ar cam scârțâi, după ce vedeta de televiziune nu a fost prezentă la ziua de naștere a amorezului ei.

De asemenea, s-a aflat că Bianca Drăgușanu își face planuri de viitor cu fostul ei partener de viață, Victor Slav. De dragul fetiței lor, Sofia Natalia, aceștia ar fi decis să își petreacă sărbătorile împreună.

Pentru că au apărut tot felul de informații legate de viața sa din ultima vreme, Bianca Drăgușanu a decis să spună cum stau exact lucrurile.

„Nu îmi place să vorbesc despre viața mea, dar acum am să fac niște precizări clare. Eu nu mă cert cu nimeni de foarte mulți ani…

…Oamenii se grăbesc să tragă concluzii și să judece după aparențe, lucru cu care deja m-am obișnuit…

 Eu nu am strategii și planuri de viitor cu nimeni! Puterea mea este în Sofia, copilul meu, singurul lucru care contează în acest moment pentru mine!

De fapt, ea și mama sunt cele care contează cu adevărat pentru mine, în rest, câinii latră, caravana trece', a declarat Bianca Drăgușanu pentru wowbiz.ro.


Citește și: EXCLUSIV/ Prizonieri în Iad. Am petrecut o zi la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare, printre medici și pacienți (VIDEO)


 

Citește mai multe despre sofia natalia, tristan tate, Cuplu, Declarații, planuri și viitor pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii