De Livia Lixandru,

Toate au trecut, se pare, şi în 2020, Bianca şi Alex sunt puşi pe fapte mari. Acum, cei doi vor să devină părinți. „El își dorește un băiat, eu o fetiță. Lucrurile astea le-am discutat după ce ne-am cunoscut, după o lună de zile’, a spus Bianca Drăgușanu la o emisiune TV, potrivit VIVA!

Bianca are o fetiţă de trei ani, Sofia Natalia, din căsnicia cu Victor Slav, iar Alex Bodi are şi el două fetiţe din căsnicii anterioare.

Din fotografiile postate pe reţelele de socializare pare că fetiţele lor se înţeleg foarte bine, iar Sofia a apărut în multe filmuleţe, pe contul de Instagram al mamei sale, în care se joacă alături de Alex.

Citeşte şi:

“Excepțional, doamna primar… suntem alături de dumneavoastră”. Dezvăluiri despre rețeaua de postaci pe Facebook ai Gabrielei Firea

Horia Brenciu a spus adevărul despre băiețelul înfiat. „Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze”

Are hernie de disc și nu-și mai simte degetele de la o mână! Serios “avariat”, Augustin Viziru și-a luat inima în dinți să participe la reality-show-ul “Survivor”