Mergi direct la conținut »
Bogdan Stanoevici își face singur mâncărurile de Paște: "Nu are cine să mi le pregătească". Soția a rămas în Franța
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Bogdan Stanoevici își face singur mâncărurile de Paște: "Nu are cine să mi le pregătească". Soția a rămas în Franța

Bogdan Stanoevici își face singur mâncărurile de Paște: „Nu are cine să mi le pregătească”. Soția a rămas în Franța

Bogdan Stanoevici susține că viața l-a învățat inclusiv cum să se descurce în bucătărie. Așa se face că nu întâmpină greutăți în a-și umple masa de bunătăți de sărbători, deși trebuie să facă singur totul.

De Ana Maria Păsat,

Actorul din „Fructul oprit” locuiește singur, soția și fiul său rămânând în Franța, când el a decis să se întoarcă acasă, după 22 de ani. Fără o femeie alături, care să se ocupe de gospodărie, a învățat să se descurce ca un profesionist nu doar pe scenă, ci și în bucătărie.

Bogdan ne-a mărturisit că și-a pregătit singur masa de Paște. E drept, n-a avut multe de făcut, că nu-i place carnea de miel, dar s-a asigurat că are preparate tradiționale în zilele de sărbătoare.

Bogdan Stanoevici va pleca în Franța să-și revadă fiul

„Nu are cine să mi le pregătească, mi le fac singur. Îmi iau produsele, am învățat cum să le prepar, cum să decorez ouă cu frunze de leuștean. La cozonaci încă nu mă pricep, dar mizez pe Sanda Ladoși să mă ajute. Nu sunt un mare fan al mâncărurilor pe bază de miel, stufatul chiar nu-mi place. În mod special însă consum ouă, ceapă, usturoi verde”, a declarat el pentru Libertatea.

Imediat după Paște, Bogdan Stanoevici va lua drumul Franței, care i-a fost cămin pentru 22 de ani, ca să-și revadă familia. „O să mă duc la băiatul meu, să petrecem câteva zile împreună, fiind și el în vacanță”.

Un nou rol într-un nou serial

După experiența „Fructul oprit”, serial difuzat la Antena 1, care se va termina în curând, Bogdan Stanoevici a acceptat fără să stea pe gânduri o provocare asemănătoare: „Deja mi s-a propus un nou rol. Vom continua. Aceeași echipă, un alt serial”.

Citește și: VIDEO/ Horia Brenciu ține post extrem până la Înviere. “Săptămâna asta, doar pâine prăjită, apă și mămăligă, din când în când”

Close
Închide
  Close