Mergi direct la conținut »
Bogdan Vandici a câștigat cel de-al cincilea sezon Chefi la cuțite | FOTO Galerie foto
4imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Bogdan Vandici a câștigat cel de-al cincilea sezon Chefi la cuțite | FOTO

Bogdan Vandici a câștigat cel de-al cincilea sezon Chefi la cuțite | FOTO

Bogdan Vandici este câștigătorul celui de-al cincilea sezon Chefi la  cuțite. Acesta a intrat în posesia unui premiu în valoare de 30.000 de euro.

De Dana Aramă,

S-a încheiat cel de-al cincilea sezon al concursului culinar Chefi la cuțite. Câștigătorul este Bogdan Vandici, un tânăr de 21 de ani.

Bogdan Vandici a intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro.

Bogdan Vandici a făcut parte din echipa coordonată de chef Florin Dumitrescu. În finală, Bogdan Vandici s-a luptat pentru marele premiu cu două concurente din echipa lui chef Sorin Bontea: Marilena și Cristina.


Bogdan Vandici a trecut printr-o mare dramă în viața personală. A plecat la facultate în Olanda, dar, pentru că nu i-a plăcut, s-a hotărât să se apuce de bucătărie. S-a întors acasă, a obținut o diplomă de bucătar și a plecat la Paris.

Nu a stat mult în Franța pentru că mama lui a murit și el s-a hotărât să se întoarcă în țara pentru a fi aproape de familie.

„Pentru o perioadă am simțit că m-a tras pământul. Dar sunt sigur că ar fi mândră să mă vadă acum”, a mărturisit Bogdan Vandici, câștigătorul Chefi la cuțite.


Citește și: CORESPONDENȚĂ DIN ITALIA/ Una dintre cele mai moderne nave militare din lume a fost lansată la apă. E spital mobil, centrală electrică plutitoare și produce apă potabilă!


 

Close
Închide
  Close