De Simona Josan,

Povestea lui Pygmalion şi a operei sale pare să se potrivească mânuşă pentru două celebre personaje din showbizul mioritic. Protagoniştii? Oana Zăvoranu şi… medicul Kasem, cel are i-a făcut ultimele operaţii estetice brunetei, după ce aceasta se arătase nemulţumită de intervenţiile executate de Marek Vâlcu.
Vedeta le-a dat papucii celor doi presupuşi pretendenţi, Alex şi Costin, şi şi-a îndreptat atenţia către… Kasem, o cunoştinţă veche, care a ajutat-o să devină „cea mai bună variantă a ei”. ei doi se pare că sunt pe punctul de a se implica într-o relaţie, întrucât medicul abia a divorţat, iar Oana este disponibilă din punct de vedere emoţional.
Dezvăluirile au fost făcute la emisiunea lui Cristi Brancu, de la Antena Stars, „Agentul VIP”. Întrebată în legătură cu aceste noi schimbări din viaţa ei, Oana nici nu a confirmat, dar nici nu a negat.
„Este complicat”, a răspuns ea. „Kasem este un om la care eu ţin foarte mult şi viceversa. Tatăl lui mă vrea de noră şi mi-a promis că îmi găteşte”, a adăugat ea.

PYGMALION, îndrăgostit de propria-i OPERĂ

Poetul roman Ovidiu, în a zecea carte a Metamorfozelor spune povestea unui sculptor cipriot care s-a îndrăgostit de propria operă. Pygmalion, fiul lui Belus era un sculptor singuratic care a făcut din fildeș sculptura unei femei. El s-a rugat lui Venus (Afrodita), zeița frumuseții și a dragostei, care din milă, a dat viață sculpturii
 

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează
HOROSCOP

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează