De Livia Lixandru,

În ediția din această seară, emoțiile și conflictele ating cote înalte când în bucătăria MasterChef vor sosi Florin și Brigitte Pastramă.

Dacă o vor convinge colegii pe Raluca Podea, fosta logodnică a lui Florin, să gătească, ce părere vor avea Brigitte și Pastramă despre preparate și dacă vor reuși concurenții să îi impresioneze pe tinerii însurăței, rămâne de văzut.

Raluca și-a exprimat public dezamăgirea față de Florin Pastramă

Atunci când Raluca Podea a venit pentru prima oară în fața juraților de la MasterChef, aceasta le-a povestit despre perioada grea prin care a trecut, de când Florin Pastramă a ajuns în Ferma. Înainte de participarea acestuia la show, Florin și Raluca plănuise să se căsătorească.

„Am avut un an destul de greu, foarte dificil pentru mine. Am avut o relație, am fost foarte dezamăgită, s-a terminat brusc. El (n. red. este vorba despre Florin Pastramă)a decis să meargă la un show de televiziune, acolo s-a îndrăgostit, eu așteptându-l acasă. (…). Cred că asta mi-a fost sortit și prefer să rămân singură”, a povestit Raluca Podea.

Un bărbat a murit la spitalul din Alba unde a venit cu gâtul umflat. Acuzațiile familiei
Recomandări

Un bărbat a murit la spitalul din Alba unde a venit cu gâtul umflat. Acuzațiile familiei

Cine a demonstrat că are talent la gătit, în ediția de miercuri seara

Competiția devine tot mai dură, iar concurenții au demonstrat , miercuri seara, că sunt pregătiți de orice provocare pentru a câștiga imunitatea și a-și asigura un loc în următoarele etape. După o primă probă în care au gătit în perechi, doar patru concurenți au reușit să ajungă în lupta finală pentru imunitate: aceea de a găti într-un timp limitat cu doar câteva ingrediente și ustensile, alese de jurați! 

Alina, Diana, Cezar și Ionuț au devenit din colegi adversari și au vrut să demonstreze că merită încrederea juraților. Influencer-ul Alina Gologan a reușit să emoționeze prin preparatul gătit cu gândul la mama ei, a impresionat cu aroma din farfurie și a obținut prima insignă a imunității. Locul doi a fost ocupat de Diana, care va avea un avantaj în proba din această seară.

Citeşte şi:

CORESPONDENȚĂ DIN OLANDA. Declarația incredibilă a unui polițist din Beers, satul în care locuia Johannes Visscher: ”Ne pare rău pentru fetița din România, dar și cei de aici suferă, au pierdut pe cineva”

UPDATE | Olandezul pedofil, filmat pe o stradă din Iași în 2016. În aceeași perioadă, într-o comună de lângă Iași, o fetiță de 8 ani a fost agresată sexual într-o mașină. Precizările Poliției Române

VIDEO / Evadați la fotbal! Reporterul Libertatea a asistat la o competiție interpenitenciară desfășurată la Ploiești, Cupa „Fotbal pentru toți”

Simona Halep, despre retragerea din tenis: "Sincer, chiar am vorbit cu fratele meu despre asta"
GSP.RO

Simona Halep, despre retragerea din tenis: "Sincer, chiar am vorbit cu fratele meu despre asta"

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială
HOROSCOP

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială