MENIU CAUTĂ
02 Iul. 2018 16:13

Cabral, despre imperfecțiuni. „Unii dintre oamenii alături de care am mers au ținut să-mi urle în față”

Distribuie

Cabral a scris, pe blogul său, un text în care vorbește despre căutarea cu orice preț a perfecțiunii.

Prezentatorul de televiziune Cabral nu ezită să-și spună părerea despre ceea ce vede și aude în jurul lui.

Pe blogul său personal, cabral a scris un text în care vorbește despre imperfecțiune și despre cum fiecare persoană ar trebui să se accepte așa cum este.

„Izvor tembel de frustrări, temeri și nesiguranțe nejustificate, imperfecțiunea asta.

De-a lungul anilor, unii dintre oamenii alături de care am mers au ținut să-mi urle în față imperfecțiunile. Că-s negru. Că am nările evazate. Buzele prea groase. Urechile-s prea mici. Că-s ditamai păluga. Și tot așa…

Unii dintre ăștia de-mi urlau mie, respectau fizic mult mai bine rigorile frumuseții decât mine. Dar se simțeau mult mai urâți decât mine.

Iar eu, ăla cu nările evazate și cu buzele prea groase… eu aveam curajul să zâmbesc și să spun că-s frumușel. Și treaba asta-i sufoca, efectiv le scotea aerul din plămâni și-i transforma în niște pungi stroflocite (nu, nu există termenul, dar ai înțeles ce vreau să zic).

Sunt frumușel? Mă, pentru mine nu că-s frumos… sunt un amestec irezistibil de Denzel Washington cu Brad Pitt! Și mă doare la trei metri de cot dacă pentru tine nu-s așa.

Asta încerc să-ți zic… nu mai încerca să fii perfectă. Nu mai încerca să fii perfect.

Ești așa cum ești.

Nu vei fi niciodată perfectă. Ori perfect.

Dar așa cum ești… ești frumoasă. Așa cum ești, ești frumos.

Lasă naibii nesiguranțele, acceptă-te așa cum ești și mergi prin viață zâmbind”, a scris Cabral.

Cabral este unul dintre cei mai simpatici prezentatori de televiziune de la noi din țară. A fost căsătorit cu Luana, cu care are o fiică, Inoke. În prezent, Cabral formează o familie alături de Andreea Ibacka.


Citește și: REPORTAJ / Nea Vanea de la Mila 23 e supărat pe Ivan Patzaichin: „A uitat de părinții lui. Mormintele lor nu le găsești de buruieni” VIDEO


 

Citește mai multe despre Cabral Ibacka, Declarații și dezvaluiri pe Libertatea.

Comentarii