Mergi direct la conținut »
Când a rămas Valentina Pelinel însărcinată cu gemeni. Borcea a spus tot
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Când a rămas Valentina Pelinel însărcinată cu gemeni. Borcea a spus tot

Când a rămas Valentina Pelinel însărcinată cu gemeni. Borcea a spus tot

Nu doar că și-a unit, miercuri, destinul de cel al lui Cristi Borcea, dar Valentina Pelinel a anunțat, tot astăzi, că este însărcinată cu gemeni. 

Având în vedere că Borcea a fost până de curând în penitenciar, toată lumea se întreabă când au fost concepuți copiii. Ei bine, omul de afaceri a vorbit deschis despre acest subiect, potrivit wowbiz.ro.

„Gemenii au fost concepuți în vacanță din Turcia! Am primit vestea cu mare bucurie, dar mă așteptăm”, a mărturisit Borcea, la ieșirea din Primăria Voluntari, după oficierea cununiei civile.

Fostul președinte al clubului Dinamo a mai spus că i-ar plăcea să aibă două fetițe: „Eu aş vrea fetiţe, să vedem”.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel  au un fiu, Milan. La rândul său, Cristi Borcea a avut un mariaj cu Mihaela Borcea, cu care are trei copii: Patrick și gemenii Mihai Angelo și Antonia Melissa. După divorțul de Mihaela Borcea, omul de afaceri s-a însurat cu Alina Vidican, cu care are doi copii: Alexandru și Gloria.


Mihai a devenit Annemarie. Confesiunile unui transsexual. „A fost propria revoltă față de băiatul din oglindă pe care nu-l plăceam și nu doream să existe!”


 

Close
Închide
  Close