MENIU CAUTĂ
13 Oct. 2018 15:39

Cântărețul Michael Buble se retrage, la un an după ce a aflat că fiul lui are cancer de ficat

Distribuie

Cântărețul Michael Buble și-a anunțat retragerea și a dezvăluit că „nu îl mai ține stomacul” pentru faimă, după ce fiul său, Noah, a fost diagnosticat cu cancer la ficat.

În ceea ce el a numit „ultimul interviu”, artistul a declarat că nu mai vrea să audă de faimă și anxietatea care vine de la sine atunci când e pe scenă. „Am vrut să mor atunci când am auzit că Noah este bolnav”, a mai spus Michael Buble, potrivit Mirror.

Cântărețul este vizibil afectat de vestea că micuțul are cancer. În aceeași situație se află și mama lui, actrița argentiniană Luisana Lopilato.

„Nu mă mai ține stomacul pentru faimă, de narcisismul de celebritate. Acesta este ultimul meu interviu. Mă retrag”, a spus cântărețul.

Noah pare să se vindece, iar Michael, Luisana și ceilalți doi copii ai cuplului încearcă, încet – încet, să se întoarcă la o viață normală.

Ultimul album al lui Michael Buble, intitulat „Love” va fi lansat pe 16 noiembrie, înregistrarea acestuia fiind deja terminată.


CITEȘTE ȘI: Caz cutremurător în București! Un bărbat se dădea drept medic ginecolog și acum este suspectat că a violat 17 femei! Așa zisele consultații erau transformate în clipuri porno


FOTO: HEPTA

Citește mai multe despre Michael Buble și Cancer pe Libertatea.

Comentarii