MENIU CAUTĂ

Care este relația Andreei Marin cu fiica ei, Violeta. Ce îi spune adolescenta vedetei

Distribuie

Andreea Marin a dezvăluit care este relația dintre ea și fiica sa, Violeta. Vedeta a explicat ce anume îi spune fiica ei despre cum este ea ca mamă.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru perfecte.ro, Andreea Marin a vorbit despre fiica sa și a lui Ștefan Bănică Junior, Violeta.

„Violeta e un copil tare bun! Tare bun și la suflet și mă face să mă simt mândră de ea, are rezultate bune”, a declarat Andreea Marin.


Întrebată dacă este o mamă strictă, fosta zână a surprizelor a spus:

„Destul de strictă! Chiar ea (n.r. Violeta) îmi spune lucrul ăsta…”.

Andreea Marin, în vârstă de 44 de ani, este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. Emisiunea Surprize, surprize, pe care a moderat-o ani de zile la Televiziunea Națională s-a bucurat de un imens succes la public. În plan personal, Andreea Marin formează un cuplu, în prezent, cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în LibiaAndreea Marin este mama unei fete, Violeta, din căsnicia pe care a avut-o cu celebrul artist Ștefan Bănică Junior.


Citește și:

Casele de pariuri surprind: poți să-ți dublezi miza dacă social-democrații iau locul 1 la alegerile europarlamentare! Ce partid e favorit

Citește mai multe despre Andreea Marin și violeta pe Libertatea.

Comentarii