Mergi direct la conținut »
Care sunt veniturile fostului primar al Capitalei. Viorel lis ia bani de pe urma funcției, dar și de la revoluționari
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Care sunt veniturile fostului primar al Capitalei. Viorel lis ia bani de pe urma funcției, dar și de la revoluționari

Care sunt veniturile fostului primar al Capitalei. Viorel lis ia bani de pe urma funcției, dar și de la revoluționari

Oana Lis a făcut publice veniturile lunare pe care le încasează soțul ei, fostul primar al capitalei Viorel Lis. Viorel Lis, care s-a baricadat în casă ca să o convingă pe partenera sa de viață să nu-i vândă hainele, este cunoscut drept fostul primar al Bucureștiului.

De Dana Aramă,

Viorel Lis, care a afirmat că vrea să fie incinerat în momentul în care moare, este cunoscut și pentru faptul că este dependent de păcănele și că își cheltuie banii la jocurile de noroc.

La emisiunea  „Xtra Night Show”, de la Antena 1, oana Lis a făcut publice veniturile pe care le încasează lunar partenerul ei de viață.

Acesta are venituri atât pentru funcția pe care a deținut-o, cea de primar al Capitalei, cât și ca revoluționar.

„Eu când mă duc la farmacie şi nu pot să-i cumpăr toate pastilele lui Viorel, nu e umilitor? Nu vând hainele ca să mă duc cu unul tânăr să-i cheltuiesc, tot pentru Viorel o fac. El face analize care pornesc de la 700 de lei. Un RMN costă 1.500 de lei.

Ştiţi cât are el pensie? Ia în total 3.000 de lei. 2.000 de lei de pe urma funcţiei pe care a deţinut-o şi încă 1.000 de la revoluţionari (n.r. asociaţia revoluţionarilor). Şi eu îmi vând maşina. Nu-mi mai permit să achit impozitul la ea. Pe noi nu ne ajută nimeni”, a declarat Oana Lis.


Citește și: EXCLUSIV/Petre Daea: ”În mai puțin de 8 ani, vom avea destui porci Bazna și Mangalița. Vom mânca mai sănătos”


 

Close
Închide
  Close