Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Carmen Negoiță își susține copiii să se mute din țară. „Dacă amândoi vor să plece, o să merg cu ei”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Carmen Negoiță își susține copiii să se mute din țară. „Dacă amândoi vor să plece, o să merg cu ei”

VIDEO/ Carmen Negoiță își susține copiii să se mute din țară. „Dacă amândoi vor să plece, o să merg cu ei”

Chiar dacă își permite financiar să le ofere celor doi copii ai ei tot confortul, Carmen Negoiță își susține copiii să se mute din țară. Femeia de afaceri îi încurajează să înceapă explorarea chiar din timpul liceului.

De Denisa Macovei,

Carmen Negoiță își susține copiii să se mute din țară

Carmen Negoiță este genul de părinte care își susține copiii să facă absolut tot ce își doresc, atât timp cât totul este pentru viitorul lor.

Deși nu este pregătită psihic să se despartă de Ingrid sau de Harry, Carmen Negoiță se pregătește să o mute pe fiica ei la o școală din Anglia.

„A aplicat pentru o școală lângă Londra și, dacă-i reușește, cumva, din toamnă, s-ar putea să plece la o școală în afară”, ne-a povestit Carmen Negoiță.

Ea a mărturisit că va fi emoționată în momentul despărțirii, însă lacrimile nu vor ține mai mult de o zi.

Sunt convinsă că o să plâng un pic când o să plece de acasă, dar eu sunt genul ăla care întotdeauna am zis că trebuie să meargă în afară, trebuie să facă școală, trebuie să se descurce singuri, trebuie să meargă în programe de working travel, să viziteze lumea și după aceea să își dea seama ce vor să facă”, a mai spus Carmen Negoiță.

Carmen Negoiță își susține copiii să se mute din țară

Carmen Negoiță își susține copiii să se mute din țară pentru un viitor mai bun  

Bloggerița este de părere că trăim în vremuri în care dacă nu profiți de toate cu care te intersectezi, pierzi vremea degeaba.

Cine este românul de 23 de ani ucis în atentatul de la Hanau. Vili se stabilise de cinci ani în Germania
Recomandări

Cine este românul de 23 de ani ucis în atentatul de la Hanau. Vili se stabilise de cinci ani în Germania

 

Mie mi se pare fascinant ca ei să facă tot ce n-am putut eu să fac. Nu e ca și cum nu putem să vorbim zilnic la telefon, FaceTime. Când o să meargă la școală o să meargă cu mine, să o instalez. I-am zis să-și ia un job după școală, să guste din viața asta. Mi se pare foarte interesant ce îți oferă lumea la momentul ăsta, dacă știi cum să profiți de anumite chestii”, a mai spus Carmen.

În cazul în care cei doi copii ai ei vor alege să se mute definitiv din România, Carmen Negoiță îi va urma și se va muta alături de ei.

Nu mă mut mâine, dar mi-ar plăcea să locuiesc și în altă țară. Dacă ei amândoi vor să plece, bineînțeles că și eu o să merg cu ei”, a adăugat Carmen Negoiță.

VIDEO: Cosmin Nistor


CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/ Corina și-a dat licența la Drept cu Victor Ponta. “Atunci, nu era în politică și era foarte simpatic!”

Close
Închide
  Close