MENIU CAUTĂ
16 Feb. 2012 16:18

Carmen Șerban, distrusă de scandaluri: ”Nu am mai mâncat de două zile și nici nu pot dormi”

Distribuie

Carmen Şerban recunoaşte că nu mai suportă stresul la care este supusă în ultima perioadă şi că o va acţiona în intsanţă pe cea care a acuzat-o de lesbianism.
„În ultima vreme sunt deprimată şi plâng din orice. Cum vobeam cu tata, care e bolnav, plângeam, cum mai vedeam că se zice ceva despre mine iar plângeam. Nu am mai mâncat de două zile, pentru că nu pot să suport situaţia asta. Nu înţeleg de ce mi se întâmplă aşa ceva. Nu spun că nu am făcut şi eu greşeli în viaţa asta, că sunt om, dar este exagerat ce se întâmplă acum. Telefonul meu sună întruna. Femeia asta mă sună şi la 6 dimineaţă. (…) Nu vreau să o văd. Dacă vine mai aproape de 100 de metri, sun la Poliţie. Nu vreau să vină la mine să-şi ceară scuze. Să o facă public, în instanţă, cum vrea. Orice s-ar întâmpla eu o acţionez în instanţă, că eu nu sunt gunoiul nimănui”, a declarat Carmen Şerban în cadrul emisiunii Happy Hour Pro Tv.
Artista recunoaşte că de-a lungul vieţii a avut multe relaţii amoroase, dar nu este o persoană care iubeşte foarte mult sexul. „Eu nu sunt sfântă, am avut şi eu o mulţime de relaţii. Toate cu bărbaţi însă. Eu nu am înclinaţii spre acte cu femei, cu doi bărbaţi, chestii din astea. Dacă eu am discuţii cu iubitul, am pentru că eu nu prea sunt aşa săritoare când vine vorba de dormitor”, a mai spus artista.

Comentarii