El a rămas să aibă grijă de Evelin, după ce Anda a decis să se întoarcă în studioul de înregistrări şi pe scenă la scurt timp de la naştere, ca să aducă bani în casă. Mamele care ştiu cât de greu e să îngrijeşti un bebe să nu-i plângă însă de milă lui Sorin: soacra cântăreţei e mereu prin preajmă şi îi ia de pe umeri multe din sarcini…

Americanu Emil Mitrache, pe vremea când câştiga şi din TV, şi din localul în care servea pizza. Azi nu mai e la fel de fericit şi nici la fel de bogat...

Americanu Emil Mitrache, pe vremea când câştiga şi din TV, şi din localul în care servea pizza. Azi nu mai e la fel de fericit şi nici la fel de bogat…

Vreme de câţiva ani, începând din 2002, când s-a dat startul filmărilor pentru serialul “La bloc”, Emil Mitrache a dus-o regeşte. Producţia a prins la public, iar actorii din rolurile principale – el, Dana Rogoz, Laura Cosoi sau Dragoş Moştenescu – au câştigat mai bine decât mulţi alţii din showbiz.

La un moment dat, Americanu – cum i se spunea lui Emil, după personajul pe care-l interpreta în serial -, stătea aşa de bine din punct de vedere financiar, încât şi-a permis să se lipsească de o parte din bani, pe care i-a investit într-o cârciumă din Bucureşti.

Numai că… totul are un sfârşit. Iar în ce-l priveşte pe Emil, lucrurile au luat-o la vale în acelaşi timp pe toate palierele: serialul s-a terminat, iar afacerea a dat faliment. După ce s-a zbătut o vreme ca peştele pe uscat, încercând să se redreseze, actorul a anunţat până la urmă că se retrage din lumea artistică şi se dedică în totalitate familiei.

Practic, asta s-a tradus prin faptul că greul a rămas pe umerii nevestei, iar familia a inclus la venituri chiar şi alocaţia copiilor pentru a trece cu bine de la o lună la alta.

“Am fost în concediu de creşterea copiiilor. Veniturile au fost ok şi de-aia mi-am şi luat concediul. Nu îmi pare rău că am stat să am grijă de copii. Am trăit din economii”, a declarat, diplomat, Mitrache. De ceva vreme, vântul şi-a schimbat direcţia şi norocul pare să-şi iţească iar capul pe strada lui – nu ca înainte, ce-i drept.

Noua profesie în care actorul speră să prindă rădăcini este aceea de consilier financiar în domeniul asigurărilor.

Andreea Bălan şi-a întreţinut iubitul american vreme de un an

Printr-o situaţie similară a trecut Andreea Bălan între despărţirea de Keo şi povestea de iubire cu actualul partener, actorul George Burcea. Vreme de un an şi ceva, cântăreaţa a figurat ca parte a unui cuplu inegal, alături de un american sărac, pe nume Michael. Ea i-a plătit toate drumurile SUA-România, ea a scos bani din buzunar pentru toate vacanţele în care au mers ori restaurantele şi cluburile unde s-au distrat – ea a fost, practic, vistiernicul, în vreme ce el doar dădea frumos în poze.

Andreea şi iubitul actual, George Burcea

Andreea şi iubitul actual, George Burcea

Când s-a săturat să-l plătească să-i ţină companie, Andreea a pus punct relaţiei şi s-a reorientat, alegând, de această dată, inteligent: George pare un tip independent, care preferă să-şi câştige singur banii de buzunar, nu să-i ceară iubitei…

Dan Cruceru se pricepe şi la pieptănat păpuşi, de când e bonă pentru fiica sa, Sophie. Până-şi va găsi de lucru, bani în casă aduce soţia lui, Cristina Pocora (foto mic) - Foto: Maestrul Antochi.taticool.ro

Dan Cruceru se pricepe şi la pieptănat păpuşi, de când e bonă pentru fiica sa, Sophie. Până-şi va găsi de lucru, bani în casă aduce soţia lui, Cristina Pocora (foto mic) – Foto: Maestrul Antochi taticool.ro

Deşi părea bine înfipt în lumea televiziunii, după ce Acasă TV l-a luat de la Prima şi i-a dat pe mână emisiunea “Poveştiri adevărate”, Dan Cruceru s-a trezit peste noapte în postura de şomer, după ce postul telenovelelor a decis o schimbare de strategie ce viza eliminarea emisiunilor şi a serialelor proprii şi difuzarea exclusivă de producţii din import.

Toate vedetele au fost puse atunci pe liber, iar Dan, în ciuda notorietăţii, a întâmpinat greutăţi în a-şi găsi locul la o altă televiziune. Soluţia? A pus la naftalină hainele de vedetă şi a-mbrăcat şorţul, devenind… casnic.

În vreme ce soţia, deputata Cristina Ancuţa Pocora, merge zilnic la job şi se asigură că familiei nu-i lipseşte, financiar vorbind, nimic, Dan are grijă de casă, face menajul, găteşte şi, ce-i place cel mai mult, îşi creşte fetiţa.

Tată lipicios, fostul prezentator e la curent cu tot ce ţine de dorinţele şi nevoile Sophiei (care la vară va împlini 5 ani), aşa că a decis, în urmă cu ceva vreme, să-şi facă şi un blog unde să-şi povestească experienţele. Pe taticool.ro, el şi Sophie au rolurile principale, dar din când în când mai apare şi soţia. Acolo, Dan postează inclusiv reţete!

Şi în cuplul Oana Roman - Marius Elisei el este bona copilului

Şi în cuplul Oana Roman – Marius Elisei el este bona copilului

Când părea că soarele nu mai răsare pe strada ei, Oana Roman şi-a găsit jumătatea, în persoana lui Marius Elisei, angajatul unei firme de avocatură. Dragoste mare, nuntă, copil – toate s-au aşezat frumos în viaţa lor. Însă au apărut şi problemele…

Rămas fără job, Marius a jucat o vreme în rol de dădacă, în perioada în care Oana a avut probleme de sănătate (imediat după naştere), apoi a-ncercat să demonstreze că poate fi stâlpul familiei şi a plecat să lucreze în Anglia, pe şantierul unei cunoştinţe. Treaba n-a mers însă şi, după câteva luni, s-a întors în ţară, la soţie şi la statutul de şomer. Acum, el are grijă de micuţa Isabela, iar Oana se asigură că familia ei are bani de mâncare şi de facturi.

Şi luptătorul Ciprian Sora a stat doi ani pe bară, în concediu paternal, în timp ce nevasta mergea la lucru

Ciprian Sora şi-a dechis între timp o afacere

Ciprian Sora şi-a dechis între timp o afacere

Ciprian Sora, unul dintre cei mai duri şi iubiţi luptători de arte marţiale, ascunde un secret: în urmă cu câţiva ani, când i s-a născut băiatul, Eric Alexandru, vedeta Local Kombat a intrat în concediu paternal pentru a vedea de copil, lăsându- şi nevasta să se ducă la muncă. Se poate spune că soţia l-a întreţinut în perioada aceea, de vreme ce indemnizaţia primită de el s-a dus pe scutecele şi laptele praf ale celui mic.

Însă Sora nu s-a complăcut în situaţia dată şi a profitat de pauzele de somn ale celui mic pentru a-şi pune pe picioare o afacere. Azi este antrenor la un club sportiv şi patronul unei academii de lupte ce-i poartă numele.

 

Serena continuă războiul cu Ion Țiriac. Replică înjositoare pentru miliardarul român
PARTENERI - GSP.RO
Serena continuă războiul cu Ion Țiriac. Replică înjositoare pentru miliardarul român
Dana Budeanu, FĂCUTĂ PRAF după anunțul de azi. Lucian Mândruță a intervenit imediat: ‘Knock-out’
Playtech.ro
Dana Budeanu, FĂCUTĂ PRAF după anunțul de azi. Lucian Mândruță a intervenit imediat: ‘Knock-out’
Casă dărăpănată din chirpici, construită în 1950, scoasă la vânzare pentru 700.000 de euro, la Cluj
Observatornews.ro
Casă dărăpănată din chirpici, construită în 1950, scoasă la vânzare pentru 700.000 de euro, la Cluj
Horoscop 11 mai 2021. Taurii se simt vizați de toate tensiunile din jur, chiar dacă știu că nu au legătură cu ei
HOROSCOP
Horoscop 11 mai 2021. Taurii se simt vizați de toate tensiunile din jur, chiar dacă știu că nu au legătură cu ei
Primeşti 1.500 de dolari ca să dormi la prânz o lună întreagă. Care sunt condiţiile pentru acest job de nerefuzat
Știrileprotv.ro
Primeşti 1.500 de dolari ca să dormi la prânz o lună întreagă. Care sunt condiţiile pentru acest job de nerefuzat
Prezentatoarea TV care s-a cuplat cu un copil de 17 ani. Ea este cu 19 ani mai mare: ”Amândoi eram singuri”
Telekomsport
Prezentatoarea TV care s-a cuplat cu un copil de 17 ani. Ea este cu 19 ani mai mare: ”Amândoi eram singuri”
Începe Microbist de România, primul show cu suporteri, pentru suporteri!
PUBLICITATE
Începe Microbist de România, primul show cu suporteri, pentru suporteri!