De Andreea Romaniuc Archip,

O relație ce părea perfectă s-a destrămat imediat, Andreea Bălan și George Burcea confruntându-se cu un grav impas în căsnicie. Se pare că actorul n-a mai trecut pe acasă în ultimele zile, iar cei doi soți au ajuns să comunice extrem de rar, în ultima perioadă, ambii fiind extrem de confuzi. Miercuri seara, însă, George s-a întâlnit în parcarea de la Teatrul Național cu o femeie, nimeni alta decât nașa lor de cununie, Monica Davidescu. Actrița a povestit, în exclusivitate, pentru Libertatea, cum s-au petrecut lucrurile.

„Îi promisesem lui  George Burcea că voi veni la spectacolul lui de la Teatrul Național și am trecut miercuri seară, după ce mi-am terminat spectacolul. La finalul piesei, ne-am întâlnit în parcare și pentru că era frig, am stat de vorbă în mașină”, ne-a spus soția lui Aurelian Temișan. După ce au schimbat câteva vorbe, cei doi s-au îmbrățișat la plecare și și-au văzut fiecare de program.

Monica Davidescu și Aurelian Temișan sunt părinții spirituali ai cuplului Andreea Bălan și George Burcea, dar le-au nășit și cea de-a doua fetiță, pe Clara. În ciuda experienței de viață, fiind împreună de 25 de ani, Monica și Aurelian nu au încercat să intervină în familia finilor, susținând că le vor fi alături atunci când le vor cere sfatul.

Probabil că pe lângă lucruri profesionale pe care le-au discutat, cei doi actori – finul George Burcea și nașa Monica Davidescu – au pus la punct și ultimele detalii legate de turta Clarei, care luna viitoare va împlini un an și va fi sărbătorită cum se cuvine.  

Citeşte şi:

Predicția sumbră a experților: cât de periculos este de fapt coronavirusul și cât va dura epidemia

Bărbații, de două ori mai emotivi la locul de muncă decât femeile. Concluziile complete ale cercetătorilor britanici

Dezvăluiri din viața lui Dincă în arestul Poliției Capitalei. Gestul surprinzător făcut înaintea sărbătorilor și care este atitudinea față de polițiști

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres