Mergi direct la conținut »
Cât a slăbit Camelia Potec după naștere. "Am pornit de la 24 de kilograme. Nu mi-e rușine să zic"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cât a slăbit Camelia Potec după naștere. "Am pornit de la 24 de kilograme. Nu mi-e rușine să zic"

Cât a slăbit Camelia Potec după naștere. „Am pornit de la 24 de kilograme. Nu mi-e rușine să zic”

Fosta înotătoare Camelia Potec a dezvăluit câte kilograme a reușit să slăbească după ce a devenit mămică.

De Dana Aramă,

 

Camelia Potec, care ast[zi ]mpline;te 37 de ani, a vorbit, la emisiunea Star Matinal, de la Antena Stars, despre viața sa din prezent. Fosta mare campioană la înot a dezvăluit cât a reușit să slăbească după ce a devenit mămică pentru prima oară.

Campioana olimpică din 2004 în proba de 200 de metri liber a devenit mamă pentru prima dată în septembrie, când a născut-o pe Caelia Ioana.


„Eu mai am șapte kilograme, am pornit de la 24 de kilograme. Nu mi-e rușine să zic… Trebuie să îmi găsesc timp și pentru mine, ea (n.r. fiica sa) crește pe zi ce trece, este foarte energică. Sunt convinsă că voi alerga după ea, trebuie să fiu în formă”, a declarat Camelia Potec.
Sportiva a mărturisit că își mai dorește un copil.

„Sperăm ca în doi ani să îi facem o surioară sau un frățior. Îmi doresc sănătate, mie, familiei mele, chiar și dușmanilor. Am trecut peste momentele grele, asta m-a făcut să fiu cea mai bună. Mama mea stă tot timpul cu noi pentru că am început munca, dar încercăm să ajungem și noi devreme. La capitolul nuntă stăm foarte prost, n-am mai înaintat cu pregătirile, vom face totul pe ultima sută de metri, dar bine”, a afirmat ea.

Citește și: Scrisoarea tulburătoare și imagini cu bebeluși scoși la cerșit, trimise de ofițerul de poliție care a coordonat operațiunea „Țăndărei” în UK: „E o perioadă tristă pentru Justiția din România”

 

Close
Închide
  Close