Mergi direct la conținut »
Cât a costat rochia pe care Oana Roman a purtat-o de Revelion. Vedeta demonstrează că și cu puțin se poate face mult
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cât a costat rochia pe care Oana Roman a purtat-o de Revelion. Vedeta demonstrează că și cu puțin se poate face mult

Cât a costat rochia pe care Oana Roman a purtat-o de Revelion. Vedeta demonstrează că și cu puțin se poate face mult

Oana Roman a fost extrem de elegantă în noaptea de Revelion, însă ținuta a costat foarte puțin, amănunt pe care vedeta l-a scos la iveală.

De Dana Aramă,

Oana Roman, care are emisiune live pe pagina de Facebook a revistei Viva, a purtat o ținută foarte rafinată în noaptea dintre ani.

Oana Roman a îmbrăcat de Revelion o rochie aurie, scurtă și vaporoasă, care i-a venit de minune. Însă, un detaliu mai puțin știut este că Oana Roman a dat foarte puțini bani pe ținuta respectivă, după cum a explicat chiar ea în emisiunea „Răi da’ buni”, pe care Mihai Morar o moderează la Antena Stars.

„Am avut perioade în care spărgeam foarte mulţi bani, îi cheltuiam aiurea, câştigam mult şi nu s-a ales nimic din ei. Acum am copil, mă uit la cheltuieli. Îmi lipseşte că nu mai pot acum să călătoresc cum călătoream cândva. Din păcate, în ultimii ani nu s-a mai întâmplat acest lucru.

Încerc să mă limitez şi am învaţat că poţi trăi decent cu bani puţini. Nu suntem săraci, avem bani puţini, aşa îmi spunea mereu mama. Asta nu înseamnă că eram săraci, aveam o limită.

Rochia de Revelion m-a costat 50 de lei, nu-mi permit să dau 10 milioane pe o rochie. Marius îmi spune să nu mai cheltui, dar eu pentru mine cheltui puţin…

Mama a primit o somaţie, era legată de debite, nu de evacuare, nu e încă rezolvată, a fost foarte afectată de aceea hârtie, dar acum ştim ce avem de făcut”, a declarat Oana Roman.


Citește și: EXCLUSIV/Transsexualii au cerut nume și CNP-uri de femei. Vor să se căsătorească și să poată înfia copii


 

Close
Închide
  Close