Mergi direct la conținut »
Cât de mult a slăbit Amalia Năstase! Ipostaza în care s-a fotografiat i-a uimit pe toți
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cât de mult a slăbit Amalia Năstase! Ipostaza în care s-a fotografiat i-a uimit pe toți

Cât de mult a slăbit Amalia Năstase! Ipostaza în care s-a fotografiat i-a uimit pe toți

Amalia Năstase s-a fotografiat în tmp ce se afla la un un salon pentru un tratament de întreținere. Fanii au fost uimiți când au văzut cât de slabă este.

De Dana Aramă,

În doar câteva luni, Amalia Năstase, fosta soție a lui Ilie Năstase, a slăbit peste 20 de kilograme, iar rezultatele sunt mai mult decât vizibile.

Pe contul său de Instagram, vedeta a postat o fotografie în care apare într-un salon de înfrumusețare, unde se pregătea pentru un tratament. În imaginea respectivă, Amalia Năstase afișează o siluetă de vis, lucru pe care l-au remarcat imediat și cei care îi urmăresc activitatea din mediul online.

„Superbisimă’, „Fantastic arăți”, „Bravo, știam că poți”, „Arăți superb”, „balerină”, „Deci, cum?!? Incredibil… Felicitări”, „Arăți foarte slabă”, „Ce slabă ești”, i-au transmis internauții.

Amalia Năstase, în vârstă de 42 de ani, a fost căsătorită cu Ilie Năstase, însă cei doi au ajuns la separare în urmă cu opt ani. Cei doi au împreună două fete, pe Alessia, în vârstă de 16 ani, și pe Emma, de 13 ani. De câțiva ani, Amalia Năstase trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de omul de afaceri Răzvan Vasilescu, împreună cu care are un băiețel, Toma, de 3 ani.

Close
Închide
  Close