Mergi direct la conținut »
Cât a încasat Lidia Buble doar într-o lună. Dacă o ține așa, conturile ei vor fi pline
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cât a încasat Lidia Buble doar într-o lună. Dacă o ține așa, conturile ei vor fi pline

Cât a încasat Lidia Buble doar într-o lună. Dacă o ține așa, conturile ei vor fi pline

Lidiei Buble îi merge din ce în ce mai bine din punct de vedere financiar. Artista are încasări foarte bune.

De Dana Aramă,

Lidia Buble este una dintre cele mai de succes soliste de pe piața muzicală din România, iar acest lucru se vede și din spectacolele la care este solicitată și din sumele foarte bune pe care le încasează.

Potrivit cancan.ro, în noiembrie 2017, Lidia Buble și-a înființat firma prin care își desfășoară activitatea artistică, iar cifrele de la Ministerul de Finanțe arată că solistei îi merge foarte bine din punct de vedere financiar.

Doar în luna decembrie a anului trecut, Lidia Buble a încasat 111.441 de lei (aproximativ 24.000 de euro), din diverse spectacole și din înregistrări.

Un calcul simplu arată că vedeta, dacă va continua pe aceeași linie, va putea încasa nu mai puțin de 300.000 de euro pe an.

Lidia Buble are 25 de ani și s-a născut la Deva. Provine dintr-o familie numeroasă, având 10 frați și surori. Lidia Buble formează un cuplu, de câțiva ani, cu prezentatorul de televiziune Răzvan Simion.


Citește și: Psihologul Libertatea, despre polițista care și-a împușcat mortal mama, bebelușul și apoi s-a sinucis: „Este vorba fie de o nevroză despresivă Post Partum, fie de o psihoză Post Partum”


 

Close
Închide
  Close