Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cât l-a costat pe Fuego spectacolul său aniversar. A luat-o pe urma unor artiști precum Andra, Delia sau Ștefan Bănică: ”S-au investit câteva zeci de mii de euro”

Cât l-a costat pe Fuego spectacolul său aniversar. A luat-o pe urma unor artiști precum Andra, Delia sau Ștefan Bănică: ”S-au investit câteva zeci de mii de euro”

Fuego cântă de 25 de ani, dar niciodată nu a fost atât de emoționat pe o scenă ca la spectacolul său aniversar. Un proiect masiv, în care artistul a investit o avere fără a clipi. Este vorba de câteva zeci de mii de euro, date fiind cheltuielile uriașe pentru a susține un concert de asemenea proporții.

De Florian Gheorghe,

În 25 de ani de carieră, Fuego a susținut, fără a avea emoții, mii de spectacole. La concertul său aniversar, artistul s-a simțit pentru prima dată copleșit, atât de sentimente, cât și de anvergura proiectului, pe care nici măcar la repetiții nu l-a bănuit.

Scenografie amplă, abundență de muzicieni și invitați, lumini și proiecții-gigant, acestea au fost ingredientele concertului susținut de Fuego de-a lungul a trei ore. “Nimic nu arăta ca la repetiții”, ne spune solistul, care a vândut biletele cu mult înainte de data concertului. “N-am vrut un spectacol plin de grandoare, ci unul în care oamenii să se concentreze asupra cântecelor, asupra mesajului, subliniat de dansatori. Am realizat acest concert pentru cei ce iubesc muzica mea, nu pentru a intra cu el în topul celor mai scumpe spectacole puse în scenă de artiștii români”, ne-a mărturisit Paul despre efectul spectacolului său aniversar, “25 de ani de la debut”.

Peste 100 de persoane, muzicieni și coregrafi, au fost pe scena Sălii Palatului alături de Fuego

Prin anvergură și sumele investite în concert, Fuego a intrat în top cinci cele mai mari proiecte ale unor artiști pe scena Sălii Palatului: Andra, Delia, Loredana, Horia Brenciu și Ștefan Bănică jr.

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”
Recomandări

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”

“Cât a costat? Nu am făcut un calcul, nici nu se cade să-l fac. Evident că au intrat câteva zeci de mii de euro, iar un astfel de efort trebuie susținut de sponsori. Sunt cheltuieli mari, chirie sală, chiar și pentru repetiții, angajamentul câtorva trupe de prestigiu – Ansamblul fraților Vasile și Vitalie Advahov, Angry Band, trupele de dans Ansamblul Valea Prahovei, cea a lui Bursucu și baletul condus de Florin Mariș, contribuția unor invitați de geniu: Irina Loghin, Mirabela Dauer, Mioara Velicu, maestrul Ion Dichiseanu, întreaga scenotehnică și efectele video aduse de afară, zeci de cazări și multe altele. A fost un spectacol important pentru mine, pentru momentul aniversar și promit și altele similare, de același nivel profesional”, rezumă artistul temerarul proiect aniversar ce s-a întins pe mai mult de trei ore.

Close
Închide
  Close