Mergi direct la conținut »
Cătălin Măruță a dat-o de gol pe Margherita. Viorica de la Clejani a reacționat: "Aoleo, n-am știut" | FOTO Galerie foto
10imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cătălin Măruță a dat-o de gol pe Margherita. Viorica de la Clejani a reacționat: "Aoleo, n-am știut" | FOTO

Cătălin Măruță a dat-o de gol pe Margherita. Viorica de la Clejani a reacționat: „Aoleo, n-am știut” | FOTO

Prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță a dat-o de gol pe Margherita de la Clejani. Acesta i-a spus Vioricăi de la Clejani că fiica sa nu avea nimic pe sub rochia pe care o purta.

De Dana Aramă,

Cătălin Măruță i-a avut invitați, în emisiunea sa de joi, pe Viorica și Ioniță de la Clejani, care au venit împreună cu fiica lor, Margherita.

După ce Viorica și Ioniță de la Clejani au cântat în platoul emisiunii la Măruță, de la pro TV, Cătălin Măruță a ținut să-i atragă atenția Vioricăi de la Clejani asupra unui detaliu legat de rochia purtată de fiia sa, Margherita.

„O lăsăm pe Marga să meargă liniștită. Acum vreau doar atât să  întreb și luăm publicitate. Tu știi că Marga nu are nimic pe sub rochia asta?”, i-a spus Cătălin Măruță Vioricăi de la Clejani.

„Aoleo, n-am știut…”, a reacționat Viorica de la Clejani.

„Păi este o rochie în care nu trebuie să porți lenjerie intimă. Daaaa”, a explicat Margherita, fiica Clejanilor.

„Atât am avut de spus” a încheiat Cătălin Măruță.


Citește și: ANALIZĂ / Amnistia fiscală pe înțelesul tuturor: ”Unii sunt mai deștepți și alții mai proști”


 

Close
Închide
  Close