MENIU CAUTĂ
04 Mai. 2018 14:00

VIDEO/ Cătălin Măruță încearcă să salveze viața unei studente grav bolnave. “Haideți să o ajutăm pe Adina”

Distribuie

Cătălin Măruță încearcă să salveze viața unei tinere grav bolnave. Este vorba despre o studentă de la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, care, în prag de licență, s-a trezit cu visurile spulberate de un diagnostic crunt. Sensibilizat de drama fetei, prezentatorul PRO TV s-a alăturat eforturilor celor care, printr-un maraton, vor să-i dea o mână de ajutor.

Haideți să o ajutăm pe Adina. Împreună putem să facem treaba asta. «Aleargă pentru viață!», așa se numește crosul ce-i poate da șanse la viață Adinei Ioana Alecu',  îi invită soțul Andrei sâmbătă, 5 mai, în incinta Rectoratului Universității Politehnice din București, pe toți cei care, prin achiziționarea unei brățări de 20 de lei, donație minimă pentru participare la cursă, pot să dea o mână de ajutor. În sprijinul studentei de doar 23 de ani au sărit colegii săi de la Liga Studenților Electroniști, cei care pun ediția din acest an a cross-ului caritabil Aleargă pentru viață' în slujba nevoilor Adinei, pentru care spitalul a devenit a doua casă, din cauza tumorii maligne descoperite de medici.

Cătălin Măruță încearcă să salveze viața unei tinere. Ne invită la cros

În urmă cu un an, Adina Ioana Alecu se pregătea din greu să își vadă visele devenind realitate, însă a ajuns captivă în propria-i viață. În prag de licență, Adina acuza dureri puternice de cap, puse pe seama stresului. O tumoare malignă a fost descoperită pe fosa pterigo-maxilară stângă, cu extindere intracerebrală la nivelul fosei cerebrale medii, care se află într-un ghem de nervi și care crește foarte rapid. Din păcate, aceasta îi reduce, pe zi ce trece, șansele la viață.  Prin urmare, pentru că o șansă la viață nu are preț, pentru solidaritatea de care a dat dovadă poporul, indiferent de generație, și mai ales pentru Adina vă invităm să ne fiți alături în data de 5 Mai 2018, în incinta Rectoratului Universității Politehnica din București', este apelul Studenților Electroniști care i-a sensibilizat pe Cătălin Măruță, dar și pe Bogdan Pavlică, prezentatorul muzical al Radioului Public, care a devenit prezentatorul cross-ului.


EXCLUSIV/ Cum se păzește Alexandru Arșinel de hoți. Actorul și-a împânzit casa de la mare de camere de luat vederi

Comentarii