Mergi direct la conținut »
Cătălin Măruță și Andra se distrează de Crăciun și muncesc de Revelion:
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cătălin Măruță și Andra se distrează de Crăciun și muncesc de Revelion: „O să ne întâlnim la miezul nopții”

Cătălin Măruță și Andra nu concep să petreacă sărbătorile de iarnă departe de familie. Cei doi își iau copiii și își vizitează părinții de Crăciun, iar de Revelion și-au luat angajamente profesionale și fac bani frumoși.

De Andreea Romaniuc Archip,

Prezentatorul TV și soția sa sunt tradiționaliști convinși. Așa că în zilele de Crăciun, mpreună cu copiii lor, David și Eva, petrec alături de rude. „La noi e o tradiție. De Crăciun, de Paște, încercăm să stăm cu familia reunită, așa că și anul acesta vom face un turneu, dacă pot să spun așa. Ne vom împărți câteva zile la Cluj, la familia Andrei, la frați, la surori, la părinți, apoi la Târgu Jiu, la părinții mei. Vom colinda ca să zic așa și vom mânca toate bunătățile făcute atât de mama, cât și de mama soacra”, ne-a spus vedeta Pro TV.

Salata de boeuf e preferata lui

Măruță nu se implică la prepararea bucatelor tradițioanle, dar se face util la nevoie. „O ajut pe Andra doar dacă are nevoie de cumpărături sau să mă duc să rezolv ceva, în rest, acesta este un domeniu unde Andra, mama mea, soacra mea sunt specialiste, așa că le las pe ele””, a precizat el.

Dintre delicatesele de Crăciun, Cătălin recunoaște că are o slăbiciune pentru salata de boeuf. „E preferata mea, mai ales că mama mea face o salată de boeuf senzațională. Cred că o să fiu sătul de cât cozonac am mâncat la emisiune, pentru că avem competiția cozonacul de aur, iar sarmale prind și în restul anului fără absolut nicio problema”.

Muncesc în locuri diferite, dar se întâlnesc la miezul nopții

În noaptea dintre ani, Andra și Măruță fac bani frumoși, chiar dacă în locuri diferite. „De Revelion Andra are concert în aer liber la Constanța, eu am eveniment de prezentat tot așa în aer liber, undeva spre București, dar o să ne întâlnim la miezul nopții, mai mult ca sigur. Copiii rămân întotdeauna pe mâini bune, sunt cu bunicii, așa că ei sunt fericiți în noaptea dintre ani, să se uite la televizor și, de ce nu, să facă o petrecere când părinții nu sunt acasă, copiii joacă pe masă”, a declarat, pentru Libertatea, Cătălin Măruță.

Close
Închide
  Close