MENIU CAUTĂ
07 Ian. 2013 21:46 , de Simona Josan

Cătălina Ponor și Tommy Ramos se IUBESC la NEBUNIE! Este posibil să se căsătorească! Vezi cum a decurs întâlnirea gimnastei cu „soacra”

Distribuie

Cătălina Ponor a povestit în cadrul unei emisiuni de la postul Kanal D cum a început povestea ded ragoste dintre ea și Tommy.
„Din ce mi-a spus el, încă din 2007 mă plăcea, însă eu nu bănuiam nimic. Eu pe atunci eram într-o altă relație. Când a fost insistent, eu nu voiam o relație, voiam doar să mă axez pe munca mea. Eram hotărâtă să-mi iasă Olimpiada, Campionatele… Nu mă uitam în jur să văd cine mă place. A făcut rost de adresa mea de Facebook de la Drăgulescu. El și-a „băgat” coada între noi. La un moment dat, după un concurs, mi-a trimis un mesaj de felicitări pentru ceea ce făcusem. El era în cantonament în România și a stat destul de mult până a plecat la mondialul din 2011, din Tokyo. După mondial am început să ne vedem. Este o persoană foarte romantică și foarte calmă. Eu mă agit din orice și pun suflet în orice. Mai avem mici certuri, dar nu ne afectează. După ce am fost noi siguri de relație, eu l-am prezentat alor mei”, a dezvăluit gimansta.
Românca a spus și cum a decurs prima întâlnire cu mama lui Tommy Ramos, cu care susține că se înțelege foarte bine, în ciuda celor scrise de presă.
”Nu vrem să facem pasul ăsta (căsătoria, n.r.) fără se ne cunoaștem perfect. Am făcut sărbătorile la Constanța. I-au plăcut la nebunie sarmalele mamei. Prima oară când am cunoscut-o pe mama lui Tommy a fost la olimpiadă. El mi-a spus să vin să o văd. Chiar m-a întâmpinat frumos – eram în satul olimpic -, cu un zâmbet foarte larg, cu brațele deschise. Până acum am fost o singură dată la familia lui, în Puerto Rico. Am fost întâmpinată foarte frumos de familia lui. Mama lui bătea la ușă, în cameră, să ne întrebe ce vrem la masă sau să ne întrebe câte ceva”, a continuat Cătălina la Kanal D.
La rândul lui, Tommy a povestit cum a întâlnit-o pe Cătălina, dar și că planuiește să o ceară de soție pe frumoasa gimnastă.
„Era serioasă. Am văzut-o în competiții și nu am avut ocazia cum să vorbesc cu ea. O știam fizic, însă nu știam ce fel de om este. Voiam să o cunosc. După ce am cunoscut-o, mi-am dat seama că este o persoană foarte plăcută. Este în plan să o cer în căsătorie. Nu este o dată anume când se va întâmpla. După ce termin cu gimnastica și cu școala, ne vom concentra și asupra acestui lucru”, a explicat Tommy, la Kanal D.
 

Citește mai multe despre Cătălina Ponor pe Libertatea.

Comentarii