MENIU CAUTĂ
18 Aug. 2018 18:20

Câte kilograme are Daniela Gyorfi. „Reușesc să mă mențin la…”

Distribuie

Cântăreața Daniela Gyorfi reușește să arate impecabil. vedeta a dezvăluit câte kilograme are.

Are 49 de ani, dar se prezintă foarte bine din punct de vedere fizic. Daniela Gyorfi are o siluetă fără reproș, reușind să-și mențină greutatea de-a lungul anilor.

Senzuala cântăreață a dezvăluit, într-un interviu pentru perfecte.ro, câte kilograme are. Artista cântărește 49 de kilograme.

Vedeta nu a avut deloc probleme cu greutatea. S-a menținut în formă cu mult sport, tratamente corporale non-invazive și o dietă echilibrată.

”Am mereu grijă la ce mănânc, însă recunosc că mai scap din când în când și la ceva dulce. Deocamdată reușesc să mă mențin la 49 de kilograme, dar știu că mai am mult de lucrat la tonifierea corpului, drept urmare încerc să fac toate tratamentele de ultimă generație, în mod special apelez la cele non-invazive”, a explicat Daniela Gyorfi pentru sursa mai sus-menționată.

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai senzuale prezențe de pe scena muzicală din România. În viața personală, Daniela Gyorfi formează un cuplu foarte unit împreună cu impresarul George TalCei doi au împreună o fetiță adorabilă, pe nume Maria.


Citește și: Ecaterina Andronescu insistă ca Dragnea să demisioneze. Spune că partidul e în cădere liberă. „De la 45% la 25% e mult prea mult”


 

Citește mai multe despre greutate pe Libertatea.

Comentarii