MENIU CAUTĂ
27 Mar. 2018 09:41

Câți ani a împlinit Carmen Harra. „Nu-i simt”

Distribuie

Vizionara Carmen Harra și-a aniversat ziua de naștere. Deși este sexagenară, nimeni nu-i dă vârsta reală, aceasta fiind plină de viață.

Mulți se întreabă care este vârsta reală a binecunoscutei vizionare Carmen Harra. Zilele acestea, Carmen Harra, care a vorbit despre dezastrezele naturale care ar putea avea loc în 2018, și-a aniversat ziua de naștere.

Carmen Harra, care anul trecut s-a afișat în fața fanilor ei în costum de baie, a vorbit despre vârsta sa, dar și despre cum a fost răsfățată de aniversarea sa la emisiunea pe care Mihai Morar o moderează la postul de televiziune Antena Stars.

Carmen Harra a afirmat că în ciuda faptului că a ajuns la 63 de ani, nu se simte deloc în conformitate cu vârsta sa, ci mult mai tânără.


„Am împlinit 63 de ani, dar nu-i simt. Am aceeşi dorinţă de viaţă. Mă simt la fel de dornică să fac lucruri noi. Am avut o zi superbă ieri. De sâmbătă am început să sărbătoresc. Toată lumea a venit cu torturi, prăjituri. Ziua de naştere simbolizează pentru fiecare dintre noi un alt an personal.

Eu am intrat într-un alt an care va fi foarte bun, care se defineşte prin creativitate, stabilitate, împlinirea unor lucruri pe care mi le-am dorit”, a declarat celebra vizionară, care este stabilită de foarte mulți ani în America.


Citește și: VIDEO/Vadim, student la Chișinău. ”Învăț în clădirea unde s-a decis unirea și asta-mi dă avântul să spun că sunt român”


 

Citește mai multe despre Carmen Harra, ani, Aniversare, varsta și zi de nastere pe Libertatea.

Comentarii